Archivado en

Eleccions Sindicals Sogeti Barcelona / 14 Mayo 2008 - Sogeti

Modalitats de votació

Avui s'efectua la proclamació definitiva de candidatures per a les eleccions sindicals que es celebraran el proper dijous 22 de Maig , a les que 24 companys i companyes teus ens presentem avalats per CCOO.


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

Aprofitem aquesta notificació per tal de informar-vos, també, de les modalitats de vot possibles:

Vot presencial

Podeu exercir el vostre dret a vot a les oficines de Sogeti, en horari de 8:00 a 20:00. Us recordem que l’Estatut dels Treballadors contempla, al seu article 75, el dret a vot en horari laboral i, per tant, sense recuperació de les hores dedicades a poder fer-ho (també si esteu desplaçats al client).

Les hores dedicades a aquesta finalitat poden imputar-se a la intranet a l’apartat de ”Ausencias Autorizadas” indicant en el comentari “votació eleccions sindicals”.

Vot per correu

Per a poder exercir-lo, es deu sol·licitar prèviament a la mesa electoral la vostra intenció de fer-ho per aquesta modalitat, per tal que us enviïn les paperetes i sobres.

Com, per desgràcia, aquesta modalitat de vot acostuma a tenir un problema de endarreriments que impedeixen l’arribada dels vots en el temps estipulat (abans de la votació presencial), des de CCOO vam proposar una alternativa: el vot delegat. Aquest tipus de vot, encara que no contemplat a la legislació, es d’ús comú (per exemple, les eleccions de Sogeti Madrid) i te les garanties necessàries i suficients. Això hagués facilitat una major participació, però, malauradament, aquesta modalitat va ser desestimada per l’altra part present en el procés.

Així doncs, des de CCOO t’animem a venir a votar presencialment el dia 22, sigui quina sigui la teva opció, donant així el recolzament necessari als representants que surtin escollits a les eleccions.

Descarga Comunicado - Modalitats de votació(PDF)

¡Afiliate a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es