Archivado en

Eleccions Sindicals Sogeti Barcelona / 14 Mayo 2008 - Sogeti

Modalitats de votaci贸


Avui s'efectua la proclamaci贸 definitiva de candidatures per a les eleccions sindicals que es celebraran el proper dijous 22 de Maig , a les que 24 companys i companyes teus ens presentem avalats per CCOO.


pdf
print
pmail

Aprofitem aquesta notificaci贸 per tal de informar-vos, tamb茅, de les modalitats de vot possibles:

Vot presencial

Podeu exercir el vostre dret a vot a les oficines de Sogeti, en horari de 8:00 a 20:00. Us recordem que l聮Estatut dels Treballadors contempla, al seu article 75, el dret a vot en horari laboral i, per tant, sense recuperaci贸 de les hores dedicades a poder fer-ho (tamb茅 si esteu despla莽ats al client).

Les hores dedicades a aquesta finalitat poden imputar-se a la intranet a l聮apartat de 聰Ausencias Autorizadas聰 indicant en el comentari 聯votaci贸 eleccions sindicals聰.

Vot per correu

Per a poder exercir-lo, es deu sol路licitar pr猫viament a la mesa electoral la vostra intenci贸 de fer-ho per aquesta modalitat, per tal que us envi茂n les paperetes i sobres.

Com, per desgr脿cia, aquesta modalitat de vot acostuma a tenir un problema de endarreriments que impedeixen l聮arribada dels vots en el temps estipulat (abans de la votaci贸 presencial), des de CCOO vam proposar una alternativa: el vot delegat. Aquest tipus de vot, encara que no contemplat a la legislaci贸, es d聮煤s com煤 (per exemple, les eleccions de Sogeti Madrid) i te les garanties necess脿ries i suficients. Aix貌 hagu茅s facilitat una major participaci贸, per貌, malauradament, aquesta modalitat va ser desestimada per l聮altra part present en el proc茅s.

Aix铆 doncs, des de CCOO t聮animem a venir a votar presencialment el dia 22, sigui quina sigui la teva opci贸, donant aix铆 el recolzament necessari als representants que surtin escollits a les eleccions.

Descarga Comunicado - Modalitats de votaci贸(PDF)

隆Afiliate a CC.OO.!