Archivado en Comunicats, Ocupacio

CCOO rebutja la reestructuració que ha engegat el BBVA de manera unilateral

La implantació d’aquesta reestructuració comportarà la pèrdua de més de 4.000 llocs de treball i afectarà en el servei al client

COMFIA-CCOO i la resta de sindicats amb representació al BBVA a Catalunya han realitzat una concentració de delegats davant l’edifici del banc a la Plaça Catalunya de Barcelona, a la que s’han afegit, més d’un centenar de treballadors i treballadores del propi centre.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Una delegació formada per un membre de cada un dels Sindicats convocants, hem lliurat una carta al responsable de Recursos Humans, en la qual sol·liciten la negociació dels plans de reordenament que el BBVA ha posat en marxa, tant a la xarxa d’oficines com als departaments de Serveis Centrals. Els anomenats Projecte Clima i Projecte Velazquez, respectivament..

Aquest acte s’està realitzat també a les principals ciutats de l’Estat (Bilbao, Madrid, València i Sevilla), per manifestar el rebuig dels treballadors a un procés de reestructuració que ha engegat de manera unilateral el BBVA i que durant els tres propers anys comportarà la pèrdua de més de 4.000 llocs de treball en aquest banc, com a conseqüència de la subcontractació, l’externalització i la deslocalització d’una bona part de les tasques que ara es realitzaven al propi banc.

COMFIA-CCOO del BBVA a Catalunya considera que aquesta nova estructura que pretén implantar el Banc repercutirà no només en el nivell i qualitat d’ocupació, sinó també en el servei que es dispensarà a la clientela. Per aquesta raó, seguint amb les mobilitzacions, el proper dia 15 de maig s’ha convocat a tota la plantilla del BBVA a Catalunya a una concentració al mateix lloc, per reclamar que els Projectes Clima i Velazquez s’apliquin de manera negociada i pactada amb la representació dels treballadors.

Secció Sindical de COMFIA-CCOO BBVA Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es