Archivado en

Comunicat / 14 Abril 2008 - Sogeti

Revisi贸 salarial: Conveni Oficines i Despatxos de Catalunya


La Comissi贸 Parit脿ria del Conveni d聮Oficines i Despatxos ha acordat la Taula Salarial definitiva de l聮any 2007, que adjuntem a aquest comunicat.pdf
print
pmail

En aplicaci贸 literal de l聮article 21 del Conveni, s聮ha aplicat un 2聮2% d聮augment a les taules corresponents al 2007, consistent en la difer猫ncia entre el percentatge de l聮IPC previst aplicat a les taules del 2007 (2%) i l聮IPC real a 31 de desembre del 2007 (4聮2%). Repetim que es tracta de l聮aplicaci贸 literal de l聮article 21 del Conveni, i que aquests augments s聮ha d聮aplicar sobre els sous bases i els complements anomenats 聯ad personam聰.

Pels que el seu sou sigui nom茅s els conceptes de conveni (i no es pugui aplicar la cl脿usula de compensaci贸 i absorci贸) la difer猫ncia en m茅s t茅 efectes retroactius limitats, d聮aplicaci贸 a partir del mes en el que se superi l聮IPC previst i fins final d聮any. D聮aqu铆 ve la difer猫ncia d聮un 2聮2% (entre el 2% previst i el 4聮2% real). Segons les dades oficials, reconegudes per totes les parts negociadores, en el mes d聮octubre del 2007 es va superar l聮IPC previst, per tant, els efectes retroactius comprenen els mesos d聮octubre a desembre, ambd贸s inclosos.

D聮altra banda, aquesta revisi贸 tamb茅 incrementa els imports per dietes i quilometratge a:

Dieta completa .................. 47,12 聙/dia
Mitja dieta ........................ 19,91 聙/dia
Dinar ................................ 7,44 聙/dia
Quilometratge .................... 0,26 聙/km

Com sempre, estem a la vostra disposici贸 per resoldre els dubtes que tingueu sobre aquest tema o d聮altres.


Descarrega Taules Salarials (PDF)

Afilia't a CC.OO.!