Archivado en Comunicats

MGS no respecta l聮acord signat de flexibilitat hor脿ria per a tothom


COMFIA-CCOO es manifesta di脿riament davant l聮empresa per reivindicar l聮aplicaci贸 dels drets per a tothom.


pdf
print
pmail

Els membres de COMFIA-CCOO a la Mutua General de Seguros es concentren di脿riament davant l聮empresa des de fa un mes per reivindicar que l聮empresa respecti que tothom pugui gaudir del dret sobre la flexibilitat hor脿ria que va signar l聮empresa i els sindicats l聮any passat.

Esperem que la direcci贸 de RR.HH. de l聮empresa intervingui i aturi l聮actitud intimidat貌ria que tenen els directius de certes sucursals que impedeixen els treballadors gaudir dels seus drets.

En Mutua General de Seguros, la Representaci贸 Sindical va constatar des de fa diversos anys la realitzaci贸 d'hores extraordin脿ries de forma irregular, i va demanar a la Direcci贸 de l'Empresa que prengu茅s les mesures oportunes per a solucionar la situaci贸 i que fos conscient del que aix貌 podia representar en el cas que es present茅s una den煤ncia a les autoritats laborals corresponents.

Davant aquesta situaci贸 i per a acabar amb la realitzaci贸 d'aquestes hores extraordin脿ries irregulars, es van iniciar una s猫rie de reunions encaminades a aconseguir un acord de flexibilitat hor脿ria que a m茅s serv铆s per a conciliar la vida familiar amb la laboral.

Finalment es va arribar a un acord que va entrar en vigor al novembre de 2007.

Encara que en les Oficines Centrals no s'han produ茂t incid猫ncies destacables, no es pot dir el mateix de l'Organitzaci贸 Exterior/Sucursals. En la majoria d'elles hi ha un Director, un Director Comercial i un Gestor de Clients pel que 聯obliguen聰 al Gestor a romandre en la Sucursal des de les 8 del mat铆 a les 6 de la tarda (horari comercial), no permetent-li fer 煤s de la flexibilitat hor脿ria signada entre la Direcci贸 de l'Entitat i els Representants Sindicals.Davant aquesta discriminaci贸 als companys/es de les Sucursals que es troben 聯pressionats聰 pels seus Directors de Sucursal o Directors Territorials i que no es veuen recolzats per RRHH per a poder exercir el dret que tenen a la flexibilitat, els membres de la Secci贸 Sindical de COMFIA-CCOO ens manifestem di脿riament per a reivindicar el dret de tots i totes a la flexibilitat hor脿ria, 茅s a dir, la Direcci贸 de l'Empresa i especialment RRHH ha de permetre que tots els treballadors tinguin la possibilitat d'accedir a la flexibilitat hor脿ria com s'estableix en l'acord signat per ambdues parts.

Secci贸 sindical de COMFIA-CCOO Mutua General de Seguros

Abril 2008