Archivado en Comunicats, Ocupacio

Han tractat als treballadors com esclaus

Concentraci贸 d聮IBM GS davant de Banc Sabadell


20 02 08 Ahir hi va haver una concentraci贸 de delegats de l'empresa IBM GS davant de l'edifici del centre corporatiu de Banc Sabadell a Sabadell, a la qual aquesta secci贸 sindical va donar el seu suport.


pdf
print
pmail

 

Concentraci贸 d'IBM GS davant de Banc Sabadell


Ahir hi va haver una concentraci贸 de delegats de l'empresa IBM GS davant de l'edifici del centre corporatiu de Banc Sabadell a Sabadell, a la qual aquesta secci贸 sindical va donar el seu suport.

Cada dia constatem que les empreses, sobretot del sector inform脿tic, utilitzen l'outsourcing i les subcontractacions per ampliar els seus beneficis, no es tenen en compte les persones i aix貌 els permet una moderna "compra-venda d'esclaus".

Des dels Estats Units d'Am猫rica es va prendre la decisi贸 de vendre les funcions de telecomunicacions a AT&T, incloent la plantilla. El 1999 es van traspassar 48 treballadors d'Espanya, dels quals ara nom茅s tres continuen treballant a AT&T.

La situaci贸 es torna a repetir. El comit猫 d'empresa d'IBM GS ha intentat negociar amb recursos humans aquest tema intentant un trasp脿s amb totes les garanties, per貌 s'hi ha negat. Les persones afectades fan vaga tota la setmana com a mesura extrema i desesperada per for莽ar a recursos humans a negociar i ara ens hem concentrat davant de Banc Sabadell.

Esperem que finalment IBM GS reaccioni i deixi de menystenir els seus empleats.

Febrer de 2008