Archivado en Comunicats, Ocupacio

Han tractat als treballadors com esclaus

Concentració d’IBM GS davant de Banc Sabadell

20 02 08 Ahir hi va haver una concentració de delegats de l'empresa IBM GS davant de l'edifici del centre corporatiu de Banc Sabadell a Sabadell, a la qual aquesta secció sindical va donar el seu suport.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

 

Concentració d'IBM GS davant de Banc Sabadell


Ahir hi va haver una concentració de delegats de l'empresa IBM GS davant de l'edifici del centre corporatiu de Banc Sabadell a Sabadell, a la qual aquesta secció sindical va donar el seu suport.

Cada dia constatem que les empreses, sobretot del sector informàtic, utilitzen l'outsourcing i les subcontractacions per ampliar els seus beneficis, no es tenen en compte les persones i això els permet una moderna "compra-venda d'esclaus".

Des dels Estats Units d'Amèrica es va prendre la decisió de vendre les funcions de telecomunicacions a AT&T, incloent la plantilla. El 1999 es van traspassar 48 treballadors d'Espanya, dels quals ara només tres continuen treballant a AT&T.

La situació es torna a repetir. El comitè d'empresa d'IBM GS ha intentat negociar amb recursos humans aquest tema intentant un traspàs amb totes les garanties, però s'hi ha negat. Les persones afectades fan vaga tota la setmana com a mesura extrema i desesperada per forçar a recursos humans a negociar i ara ens hem concentrat davant de Banc Sabadell.

Esperem que finalment IBM GS reaccioni i deixi de menystenir els seus empleats.

Febrer de 2008

 Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es