Archivado en Comunicats, Ocupacio

COMFIA-CCOO assoleix un acord a Teletech que garanteix l'ocupació

Davant la finalització d'una campanya telefònica que afecta a 32 treballadors, un 10% de la plantilla de Teletech a Barcelona, COMFIA-CCOO aconsegueix que els treballadors marxin amb majors indemnitzacions i sense pèrdua de llocs de treball.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Contact Center (Telemarketing Contact Center) ,


pdf print pmail

Teletech va presentar el 25 de febrer la notificació al Comitè d'empresa de Barcelona de l'obertura d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), com a conseqüència de la finalització de la campanya Salvat i la impossibilitat de recol·locació; afectant a un total de 32 treballadores i treballadors. Teletech Customer Services Spain SL, és una empresa de serveis telefònics d'àmbit estatal que ocupa aproximadament 2.000 treballadors, dels quals 325 treballen en el centre de treball de Barcelona.

L'empresa oferia inicialment l'acomiadament amb els mínims marcats per llei: 20 dies per any treballat als indefinits i 8 dies per any als treballadors d'obra i servei. COMFIA-CCOO ha assolit la signatura d'un acord en menys de 24 hores, aconseguint per a tot el col·lectiu afectat unes indemnitzacions de 42 dies per any treballat, als treballadors indefinits i als d'obra i servei amb antiguitats superiors als 5 anys, i 20 dies per any treballat als temporals restants.

A més COMFIA-CCOO ha aconseguit en aquest acord que els treballadors afectats tinguin l'opció de ser recol·locats, tant a la mateixa Teletech com a la nova empresa adjudicatària de la campanya, la qual no aplica el conveni de Telemarqueting i per tant no tenia l'obligació de quedar-se amb el 90% de la plantilla com marca el Conveni del sector.

26 de febrer 2008
COMFIA-CCOO Telemàrqueting Catalunya

Artículos más leídos hoy

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es