Archivado en Comunicats, Ocupacio

COMFIA-CCOO assoleix un acord a Teletech que garanteix l'ocupaci贸


Davant la finalitzaci贸 d'una campanya telef貌nica que afecta a 32 treballadors, un 10% de la plantilla de Teletech a Barcelona, COMFIA-CCOO aconsegueix que els treballadors marxin amb majors indemnitzacions i sense p猫rdua de llocs de treball.


pdf
print
pmail
Teletech va presentar el 25 de febrer la notificaci贸 al Comit猫 d'empresa de Barcelona de l'obertura d'un Expedient de Regulaci贸 d'Ocupaci贸 (ERO), com a conseq眉猫ncia de la finalitzaci贸 de la campanya Salvat i la impossibilitat de recol路locaci贸; afectant a un total de 32 treballadores i treballadors. Teletech Customer Services Spain SL, 茅s una empresa de serveis telef貌nics d'脿mbit estatal que ocupa aproximadament 2.000 treballadors, dels quals 325 treballen en el centre de treball de Barcelona.

L'empresa oferia inicialment l'acomiadament amb els m铆nims marcats per llei: 20 dies per any treballat als indefinits i 8 dies per any als treballadors d'obra i servei. COMFIA-CCOO ha assolit la signatura d'un acord en menys de 24 hores, aconseguint per a tot el col路lectiu afectat unes indemnitzacions de 42 dies per any treballat, als treballadors indefinits i als d'obra i servei amb antiguitats superiors als 5 anys, i 20 dies per any treballat als temporals restants.

A m茅s COMFIA-CCOO ha aconseguit en aquest acord que els treballadors afectats tinguin l'opci贸 de ser recol路locats, tant a la mateixa Teletech com a la nova empresa adjudicat脿ria de la campanya, la qual no aplica el conveni de Telemarqueting i per tant no tenia l'obligaci贸 de quedar-se amb el 90% de la plantilla com marca el Conveni del sector.

26 de febrer 2008
COMFIA-CCOO Telem脿rqueting Catalunya