Archivado en Comunicats

NOMÉS ELS QUEDA LA POR

Comunicat Caixa Tarragona

Se’ls ha acabat per sempre Ja no tenen cap mena de credibilitat, ni són a temps de recuperar-la., ja no ens convenceran, ells ho saben i nosaltres també. Després de tots els errors que han comes en la gestió dels recursos humans ja no ho poden arreglar.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Ja dèiem a la circular de final de l’any passat que el 2008 seria un any difícil, que ens calia concòrdia —anar tots a una— i fèiem vots perquè això fos així. No érem  gaire optimistes, però no podíem imaginar que la Direcció adoptaria  postures tan radicals.

Dos acomiadaments improcedents, la implantació del sistema d’incentius de forma totalment autoritària sense ni tan sols escoltar el Comitè Intercentres, la modificació de les condicions de treball de serveis centrals sense voler negociar-la amb la representació dels treballadors (ni a instàncies de la Inspecció de Treball). Què estan buscant? Pensen continuar per aquest camí? Companys i companyes, des de CCOO, conjuntament amb el Comitè Intercentres, estem preparats per respondre adequadament i en la mesura justa a les provocacions de la Direcció, sense caure en el parany del radicalisme, que sembla que volen provocar, potser per tapar errors inconfessables en la gestió?

Ja només els queda intentar atemorir-nos, no els ho permetrem. Si no els tenim por i anem tots units no ens doblegaran.

Tarragona, 26 de febrer de 2008

Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es