Archivado en

27 - 28 maig.- Nou èxit rotund en les aturades de dues hores per torn.

Telemàrqueting: Per un Conveni digne!

Parat el sector per cinquena vegada.
La pròxima, si no hi ha resposta de la patronal, VAGA el 9 de JUNY


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Els treballadors i treballadores del sector de telemàrqueting han tornat a sortir al carrer, els dies 27 i 28 han realitzat noves aturades que han tingut un ampli seguiment, amb una mitjana del 90% de participació, paralitzant el funcionament dels serveis d'informació i atenció telefònica de les principals empreses de serveis del país.

L’ampli suport a les cinc aturades que es duen realitzades en el sector són mostra que tots els treballadors i treballadores de telemàrqueting se senten amenaçats per l'acomiadament fàcil i estan farts de suportar condicions vergonyoses d'inestabilitat i precarietat, sent també conscients de la importància que les mobilitzacions suposen per a una millora de les condicions laborals i econòmiques i la conseqüència de la signatura d'un conveni digne que inclogui les següents reivindicacions.

• Reducció de la precarietat i temporalitat: subrogación en la successió d'empreses, increment de contractes indefinits.... i solucions per a la deslocalització.

• Per una millor regulació i ordenació del temps de treball i reducció de jornada, conciliació de vida familiar i laboral.

• Increment just dels salaris.

• Definició adequada i realista de la classificació professional, que permeti la promoció professional.

La resposta de la patronal ha estat de nombroses pressions, amenaces i sol•licitud de serveis mínims abusius.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es