Archivado en Comunicats

PDX: perill !

comunicat

Hi ha coses que semblen clares per a tothom, fins i tot senzilles, però que la nostra Direcció no és capaç d’entendre. Per exemple MOTIVACIÓ. Tothom sap què vol dir, oi? Doncs la Direcció de Caixa Penedès no. Han demostrat, al llarg dels anys, que no entenen aquest concepte. Se’ls escapa.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Només així s’explica que facin signar una clàusula de “rescissió de contracte” als nous PDX. Per un valor de 3000 €, poca broma.

Exasperats de veure com se'n van, cada cop més, treballadors i treballadores de totes les categories, Nivells, edats, sexes i comarques, en comptes d’arribar a la conclusió més lògica, és a dir, augmentar les perspectives dels components de la plantilla, o, si més no, les d’aquells que promocionen, en lloc de millorar les condicions laborals... què fan? Obliguen a signar –o això, o no promocionen- una espècie de clàusula de rescissió com si fossin futbolistes de primer nivell, que no tan sols no il•lusiona sinó que indigna i preocupa a parts iguals.

Hi ha coses que a banda de ser dubtosament legals són èticament reprovables. Aquesta n’és una. Perquè aquest procediment, que està contemplat a l’article 21.4 de l’Estatut dels Treballadors, és evident que no està pensat per a fer-ne l’ús que pretén la Direcció.

Una mesura que pretén, maldestrament, graponerament, evitar que la sagnia de treballadors formats foti el camp, pot tenir l’efecte contrari. Perquè, si abans, alguns companys i/o companyes marxaven de l’Entitat a contracor –al capdavall deixen aquí companys que potser han esdevingut amics- ara ho faran igualment però amb més convicció, gairebé amb ràbia. Perquè les diferències amb les entitats que ens fitxen personal són tan grans que difícilment podran evitar, ni tan sols minvar, aquesta sagnia que esmentàvem.

Com sempre, en comptes de motivar, estimular, engrescar el que fan és sancionar, castigar, amenaçar. Faran l’inimaginable per tapar aquesta hemorràgia, tot llevat de l’únic que serviria: pagar més, millorar les seves condicions laborals.

15 de febrer del 2008 – com. 8/08

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratuïtament, suscriu-te.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es