Archivado en Comunicats

JA HI TORNEN A SER

Comunicat Caixa Tarragona

A la circular del dia 31 de gener, “Comença la campanya de telemàrqueting per captar hipoteques de no clients”, es fa referència a la posada en marxa del nou sistema de trucades per tal de concertar visites a no clients, l’objectiu de les quals és oferir-los els nostres productes hipotecaris. Fins aquí cap problema, però com sempre la Direcció de la Caixa intenta  esquivar el Conveni, concretament l’article 31 (jornada i horaris) i el 32 (hores extraordinàries).


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Ja s’han rebut diferents correus electrònics a les oficines on l’empresa de telemàrqueting ha concertat visites la tarda de divendres —per posar un  exemple—, evidentment, fora d’horari laboral.

Esperem que es rectifiqui immediatament i es donin instruccions a l’esmentada empresa perquè concerti les visites dintre de l’horari que estableix el nostre Conveni. En cas contrari, ens veurem obligats a presentar denúncia a Inspecció de Treball per tal d’aturar aquest incompliment flagrant de la legalitat vigent.

 

No perllonguis la teva jornada laboral,  i menys   gratuïtament.

No s’ho mereixen!

 

Tarragona, 5 de febrer de 2008


Veure en PDF

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es