Archivado en Comunicats, Salari

la TORNA del pressupost.

comunicat

Així ho veiem i així us ho hem d’explicar. Els 10 punts que Direcció, magnànimament, ha concedit a la xarxa d’oficines –ep! Només per als objectius de segon semestre- no emmascara un mal exercici, un any de fam.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

A aquells –poc, poquíssims- que els havia anat prou bé, aquests deu punts els ajudaran, però a la resta, a tots els que quedaven lluny del 100%… no els farà ni fred ni calor. En èpoques de crisi, les mesures que s’han de prendre han de ser excepcionals. I aquesta no és, de cap manera, una mesura excepcional.

I no podem oblidar –ja ho fa prou la Direcció- a tots i totes als quals aquests deu puntets més aviat els farà ràbia: a tota la plantilla, tret dels pocs d’entre els 630 caps d’oficina a qui aquesta almoina hagi beneficiat. Perquè ells són, una vegada més, els grans oblidats de sempre.

Els tres sindicats de la Caixa, vam reclamar per a ells alguna remuneració, un reconeixement per la seva tasca poc o mal reconeguda. Ells són els remers, com hem anomenat sovint, sense els quals la nau no tira endavant. Els comandants sols no podrien fer tota la feina. Però la resposta del representant de la Direcció –el cap de RRLL- va ser que per la “tropa” hi havia el de sempre: un viatge de cap de setmana, si llur oficina arriba al 100% dels objectius.

La crisi hipotecària no pot disfressar allò que ja ha passat diverses vegades: que la consecució dels objectius de la xarxa d’oficines s’assembla a la consecució de beneficis com un ou a una castanya.

No calen més comentaris per a una historia repetida. Seguirem lluitant perquè es respecti tota la plantilla, i no només una petita part, con ara passa.

29 de gener del 2008-com.6/08

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratuïtament, suscriu-te.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es