Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

CCOO guanya les eleccions a la Fundació


Âmplia participació i contundent victòria del nostre candidat Hèctor Rueda Boto


pdf
print
pmail

El passat 15 d’octubre s’han celebrat eleccions a la Fundació Caixa Laietana. Els treballadors i treballadores han escollit al representant de Comissions Obreres perquè els representi.

 

El resultat ha estat el següent:

 

 

PARTICIPACIÓ: 100%. VOTS EMESOS: 22 VOTS EN BLANC: 5

 

 

CCOO:12 vots

 

 

SEC-UGT: 5 VOTS

 

En primer lloc, volem donar les gràcies als companys i companyes que han dipositat la seva confiança en la nostra candidatura.

 

 

En segon lloc, volem destacar la participació en aquestes eleccions. Tothom ha dit la seva, la qual cosa legitima, encara més, el clar triomf del nostre candidat. Un candidat molt jove, però què ho té molt clar. Sap, i així ho va manifestar a la campanya que hi ha moltes coses per les quals s’ha de lluitar, i està decidit a presentar batalla per les justes reivindicacions dels seus companys. Uns companys, s’ha de dir, massa vegades oblidats, tant per la Direcció com pels propis companys de l’Entitat. Uns companys amb unes condicions laborals mínimes, que ni bon tros s’acosten a les que gaudim a Caixa Laietana.

 

Des de CCOO, farem el possible perquè aquestes condicions s’equiparin a les d’altres Fundacions de Caixes. És un repte difícil, però també una oportunitat.

 

Gràcies per comptar amb nosaltres.

 

Mataró, 16 d’octubre de 2007