Archivado en Comunicats

Si la Direcci贸 vol, sempre hi han solucions


La Direcci贸 i les jubilacions parcials a casa nostra: tema pendent de resoldre


pdf
print
pmail

En diverses ocasions ens hem adre莽at a la Direcci贸 per plantejar-li solucions al tema de les jubilacions parcials. L聮acord al qual no van voler arribar en el seu moment, era la millor manera de deixar la q眉esti贸 ben lligada, per貌 no va poder ser.

Tot i el neguit que es respirava entre els empleats i/o empleades que es trobaven en situaci贸 de pre-jubilaci贸, que veien com en un moment donat la cosa semblava aturada, CCOO us va informar que l聮aturada era nom茅s t猫cnica (veieu el nostre comunicat de data 18/05/07 聯Jubilacions parcials: l聮estat de la q眉esti贸聰, publicat a la Intranet)

Darrerament, pel tema dels empleats assignats al Grup Professional 2, i davant la possibilitat que no poguessin jubilar-se tal i com ho havien fet tots els altres companys, perqu猫 la Caixa no estava disposada a contractar personal d聮aquest Grup amb els requisits adequats per a substituir-los, ens v脿rem adre莽ar al Cap de Recursos per tal de trobar una soluci贸.

Soluci贸 que li v脿rem donar. Era tan senzill com passar a tots els empleats del Grup Professional 2 que estiguessin en situaci贸 de pre-jubilaci贸 al Grup Professional 1. I tot i que aquesta 茅s una soluci贸 factible i a l聮abast de la Caixa, semblava topar amb alguna resist猫ncia de tipus t猫cnic.

Finalment, la cosa sembla que s聮ha solucionat (de fet, nom茅s calia una mica de bona voluntat per part de la Direcci贸). Per貌 no s聮ha solucionat del tot, i ara ens trobarem amb una clara discriminaci贸 si no es busca una soluci贸 per als afectats (presents i futurs) del Grup Professional 2. Uns es podran jubilar parcialment i els altres no? Com podr脿 ser aix貌? No tenen dret com els altres? Per qu猫?

El cam铆 empr猫s per la Direcci贸 茅s el correcte, per貌 no s聮ha d聮aturar. No hi ha cap obstacle insalvable. Ning煤 no posar脿 pals a la roda si la Direcci贸 tamb茅 jubila parcialment els qui estan al Grup Professional 2, encara que aquests no estiguin fent tasques de finestreta.

Comissions Obreres ja li va donar la pauta a seguir en el cas d聮aquests companys del Grup 2 (pr猫viament v脿rem fer les consultes adients tant a la Seguretat Social com als nostres Serveis Jur铆dics) i, si volen, 茅s pot fer, perqu猫 si la Direcci贸 vol, sempre hi ha solucions.聽

Esperem que no deixin passar l聮ocasi贸 de fer quelcom que est脿 al seu abast.