Archivado en Comunicats

Si la Direcció vol, sempre hi han solucions

La Direcció i les jubilacions parcials a casa nostra: tema pendent de resoldre


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

En diverses ocasions ens hem adreçat a la Direcció per plantejar-li solucions al tema de les jubilacions parcials. L’acord al qual no van voler arribar en el seu moment, era la millor manera de deixar la qüestió ben lligada, però no va poder ser.

Tot i el neguit que es respirava entre els empleats i/o empleades que es trobaven en situació de pre-jubilació, que veien com en un moment donat la cosa semblava aturada, CCOO us va informar que l’aturada era només tècnica (veieu el nostre comunicat de data 18/05/07 “Jubilacions parcials: l’estat de la qüestió”, publicat a la Intranet)

Darrerament, pel tema dels empleats assignats al Grup Professional 2, i davant la possibilitat que no poguessin jubilar-se tal i com ho havien fet tots els altres companys, perquè la Caixa no estava disposada a contractar personal d’aquest Grup amb els requisits adequats per a substituir-los, ens vàrem adreçar al Cap de Recursos per tal de trobar una solució.

Solució que li vàrem donar. Era tan senzill com passar a tots els empleats del Grup Professional 2 que estiguessin en situació de pre-jubilació al Grup Professional 1. I tot i que aquesta és una solució factible i a l’abast de la Caixa, semblava topar amb alguna resistència de tipus tècnic.

Finalment, la cosa sembla que s’ha solucionat (de fet, només calia una mica de bona voluntat per part de la Direcció). Però no s’ha solucionat del tot, i ara ens trobarem amb una clara discriminació si no es busca una solució per als afectats (presents i futurs) del Grup Professional 2. Uns es podran jubilar parcialment i els altres no? Com podrà ser això? No tenen dret com els altres? Per què?

El camí emprès per la Direcció és el correcte, però no s’ha d’aturar. No hi ha cap obstacle insalvable. Ningú no posarà pals a la roda si la Direcció també jubila parcialment els qui estan al Grup Professional 2, encara que aquests no estiguin fent tasques de finestreta.

Comissions Obreres ja li va donar la pauta a seguir en el cas d’aquests companys del Grup 2 (prèviament vàrem fer les consultes adients tant a la Seguretat Social com als nostres Serveis Jurídics) i, si volen, és pot fer, perquè si la Direcció vol, sempre hi ha solucions. 

Esperem que no deixin passar l’ocasió de fer quelcom que està al seu abast.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es