Condicions Laborals-BBVA Estatal

MESA ACORD CSE-CONTIGO.DEFENSEM LA DIGNITAT PERSONAL I LA PROFESSIONALITAT


En data 11 de novembre s'ha reunit la Mesa de l'Acord CSE -CONTIGO. CCOO hem reiterat les propostes de la passada comissió i hem incidit, entre d'altres, en els següents temes:


A petició de CCOO, BBVA es va comprometre a presentar un document únic d'adhesió al CSE en lloc dels dos que estava presentant (Contigo i CSE), ja que provocaven confusió en les persones adscrites. Malgrat haver-ho posat ja en marxa, encara hi ha DT'S que continuen enviant els dos documents, per la qual cosa hem exigit al banc que es donin les instruccions oportunes de forma generalitzada per a donar compliment als acords, al que el banc s'ha compromès. 

Recordem a BBVA que les prolongacions de Jornada no són gratis: és un deure de l'empresa el pagament de les hores extra realitzades pel CSE en les Jornades de Festes Majors. En alguns casos han passat més de 3 mesos des de la seva realització, i encara no s'han compensat!

Reiterem la nostra disconformitat en el temps entre trucades, actualment de 4". Aquest escàs marge provoca acumulació de tasques que, a posteriori, han de resoldre's en la jornada, perjudicant, també, l'organització dels companys/es de CONTIGO que reben de cop les gestions derivades corresponents a tota la jornada. Som persones, no màquines.

Reclamem la integritat de la figura del Gestor/a Comercial de Banca. Acceptem un suport puntual, però no se'ls pot privar de les funcions inherents a la seva figura.

Exigim que les pauses associades a l'ús del WC o d'altres en cap cas requereixin l'autorització d'un supervisor. Això atenta directament a la dignitat de les persones!

Tanmateix, des de CCOO insistim que el Teletreball ha d'estar sustentat en un contracte específic per a garantir les compensacions que li siguin inherents. Hem aconseguit que el banc es comprometi a la seva posada en marxa al més aviat possible.




Algunos Iconos extraídos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY