Davant el #COVID19 LIDL no protegeix a les persones treballadores ni a la clientela

CCOO manté la convocatòria de vaga pel 4 de juny per l´actitud tancada de LIDL

La direcció de LIDL manté la seva falta de diàleg, negociació i incomplint amb l'acordat. El passat 29 de maig, empresa i sindicats majoritaris es van reunir al SIMA per iniciar un procediment de mediació. Però l'acord no va ser possible i CCOO manté la convocatòria de vaga per al proper dijous 4 de juny.

>> Comunicat "LIDL no protegeix a les persones treballadores ni a la clientela"

ELS DELEGATS I DELEGADES QUE PARTICIPIN D'AQUESTES ACCIONS PRENDRAN LES MESURES DE SEGURETAT I DE DISTANCIAMENT ESTABLERTES

Concentracions LIDL demà dijous 4 de juny:

BARCELONA:  Magatzem: Moncada i Reixac - Can tapioles S/N polígono industrial La Granja  -de 6h a 18h  -  Botiga: Mercat de Sant Antoni - c/ Comte d'Urgell, 1 - de 10:30h a 13:00h

GIRONA: Avd.Josep Tarradellas, 9 - de 10 a 11 h

LLEIDA: c/ Cogul, 1 (al costat del cementiri) - de 10 a 11 h

>> VÍDEO.- Diari de Nit - Lleida TV - John Jairo Dimate - Delegat de LIDL CCOO Serveis Lleida

>> Segre - Notícia diari 05/06/2020

TARRAGONA: c/ Joan Amades N 10 (Les Gavarres) de 11h a 13h.

 


CCOO plantejem la necessitat de reiniciar la negociació del conveni col·lectiu de supermercats de Catalunya

El dia 29 de maig de 2020, ens hem reunit, a petició dels sindicats, els secretaris d'Acció Sindical i Responsables de Comerç de CCOO i d'UGT amb una petita representació de la patronal del sector.


#ELTURISMOQUEVIENE

CCOO Serveis Catalunya ha participat a la jornada de Diàlegs pel Futur: el turisme que ve

Avui 1 de juny CCOO Serveis Catalunya ha participat a la jornada de Diàlegs pel Futur: el turisme que ve

S'obren els mercats turístics, la indústria es prepara per a la nova normalitat.  CCOO dialoguem amb responsables públics i experts del sector turístic per abordar com serà a partir d'ara el turisme I la seva ocupació.

- - - - - - - - - -

Hoy 1 de junio CCOO Serveis Catalunya ha participado en la  jornada de Diálogos para el Futuro: El turismo que viene

Se abren los mercados turísticos, la industria se prepara para la nueva normalidad. CCOO dialogamos con responsables públicos y expertos del sector turístico para abordar cómo será a partir de ahora el turismo y su empleo.


Iniciatives dels agents socials del sector de restauració col·lectiva per garantir l´enfortiment de les empreses i la continuïtat de l´ocupació

Des de la Federació de Serveis de CCOO hem promogut un document de propostes consensuades per part dels signants del Conveni Col·lectiu Estatal del Sector Laboral de Restauració Col·lectiva.


28 de MAIG 2020 - Dia Internacional d´Acció per la Salut de les Dones

IGUALTAT ÉS SALUT

IGUALTAT ÉS SALUT

28 de maig: Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, des @CCOO posem en marxa la campanya #IgualdadEsSalud amb els següents aspectes bàsics que es van a anar publicant en propers per garantir la salut integral de les dones.

IGUALDAD ES SALUD

28 de Mayo: Día Internacional de Acción por la Salud de las Mujeres, desde @CCOO ponemos en marcha la campaña #IgualdadEsSalud con los siguientes aspectos básicos que se van a ir publicando en próximos para garantizar la salud integral de las mujeres.


#COVID19

CCOO i UGT convoquen una vaga a Lidl el proper 4 de juny

La negativa de Lidl per aplicar mesures que redueixin els riscos als quals està exposada la plantilla, ha portat a les dues centrals sindicals a convocar una vaga per al proper dijous 4 de juny.