El dijous 1 de juny a la seu de CCOO a Barcelona

Jornada "Temps i Salut, és possible" amb motiu del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Davant la proximitat del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones (28 de maig), el dijous 1 de juny, la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya organitza una jornada "Temps i Salut, és possible" a la sala 42 de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, 4a planta).


CCOO front a les externalitzacions i la precarietat

Sobre el debate de las externalizaciones productivas y sus efectos sobre la precarización del empleo

Resulta chocante que en algunos foros se extiendan dudas o se indique que los sindicatos facilitan la externalización productiva, quién así piensa yerra el blanco al que dirigir sus energías y el de sus organizaciones.
Article en el Diari del Treball 11/05/17.- Autor.-  Ramón González Monroy, secretari d'acció sindical de la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya


HOSTALERIA Ja és hora per a un bon conveni! -CCOO continuarem amb les mobilitzacions

CCOO demana respostes a la patronal davant les subrogacions i les externalitzacions

En la reunió del passat dimecres 10 d'abril de 2017 va tenir lloc una reunió de la Comissió Negociadora del Conveni d'Hostaleria. La reunió es va centrar en dos temes molt importants: la subrogació empresarial i les externalitzacions de serveis.


CCOO és concentrarà davant la seu de la patronal d'hostaleria de Catalunya per fer avançar els negociacions del conveni

Amb motiu de l'immobilisme de la patronal davant els negociacions del conveni d'hostaleria de Catalunya, CCOO Serveis reprèn els mobilitzacions en el sector i ha convocat una concentració de treballadors i treballadores del sector el proper 10 de maig als 15.30h (Via Laietana, 47, seu de la patronal).


Intervenció al Parlament de Catalunya, a la Comissió de la Llei de comerç, serveis i fires

Davant la tramitació de la llei de comerç al Parlament de Catalunya, CCOO de Serveis hem fet arribar les nostres propostes als grups parlamentaris, ja que aquesta llei afecta les condicions laborals de les treballadores i treballadors del sector.>> Intervenció completa en català
-------
Ante la tramitación de la ley de comercio al Parlamento de Catalunya, CCOO de Serveis hemos hecho llegar nuestras propuestas a los grupos parlamentarios, puesto que esta ley afecta las condiciones laborales de las trabajadoras y trabajadores del sector >> Intervención en castellano


Tenir estrelles Michelin no és incompatible amb complir amb la legislació laboral

CCOO Serveis denuncia que els grans xefs amb estrelles Michelin defensen tenir becaris sense cobrar, declaren que "per a ells és un privilegi".