Vagues convocades per als propers dies 2, 3 i 4 de març

CCOO convoca més vagues al Grup ALN per exigir el pagament dels endarreriments

Les empreses ALN Mediació i ALN Telemarketing, que donen servei en diverses campanyes d'atenció al client de CaixaBank, Barclays, Banc Popular, Planeta; estan incomplint amb el pagament dels endarreriments i salaris, abonament de les despeses dels comercials que estan avançant de la seva butxaca i altres incompliments amb els més de 300 treballadors i treballadores de plantilla. 


L'Ajuntament de Barcelona proposa que els comerços obrin només 5 diumenges a l'estiu

CCOO i UGT valoren positiu que l'Ajuntament de Barcelona coincideixi amb la voluntat d'avançar cap a un canvi de model dels horaris comercials

Amb l'arribada de l'actual govern municipal, CCOO i UGT li van demanar la revisió de l'actual decret d'obertura de diumenges a l'estiu perquè consideren que després de dos anys s'ha demostrat que no crea ocupació, perjudica greument a les persones treballadores en el seu dret de conciliar la vida personal i laboral, alhora que la majoria dels comerços no augmenten les vendes i per tant molts d'ells ni obren. 


Amb tu! CCOO Serveis guanyem les eleccions sindicals i ens situem com a primera força a Catalunya

Tu ho has fet possible!

Les persones treballadores ens legitimem amb el vot. Més de 68.000 persones ens han donat la seva confiança i reconeixement al escollir 4.797 representants per aquests propers 4 anys. Prop de 3.000 processos electorals, han fet possible que més de 240.000 treballadors i treballadores dels sectors: financer, administratiu, tècnic, comerç i hostaleria hagin decidit el futur laboral amb el seu vot i han escollit a CCOO com el sindicat que millor les representa.


El 27 de gener va finalitzar el període de consulta de l'Art. 41 (modificació d'horaris, trasllats...) sense acord

CCOO es concentrarà davant Caprabo per exigir la retirada de l'expedient de modificació de les condicions de treball

El divendres 5 de febrer entre les 9.30 a 10.30 h, CCOO es concentrarà davant la central de Caprabo de C/ de les Ciències, 135 - L´Hospitalet de Llobregat. CCOO exigeix la retirada de l'expedient de modificacions de les condicions de treball que ha presentat l'empresa ?injustificadament i que està provocant por i incertesa entre la plantilla?.

Concentració davant la central de Caprabo Ciències, divendres 5 de febrero entre 9.30 i 10.30 h, C/ de les Ciències, 135 - L´Hospitalet de Llobregat.

>> Galeria de fotos en Facebook


CCOO iniciem mobilitzacions a Caprabo per exigir la retirada de l'expedient

El 27 de gener va finalitzar el període de consulta de l'Art. 41 (modificació d'horaris, trasllats...) sense acord.


CCOO es mobilitza per desbloquejar el Conveni de les caixes d'estalvi

Juntament amb altres sindicats, CCOO convoca per a demà divendres, 29 de gener, a les 10.00 h, una concentració davant de la seu de CaixaBank a Barcelona (Av. Diagonal, 621), per exigir el desbloqueig les negociacions del Conveni de les antigues caixes d'estalvi.