Formació i Orientació

Formació, orientació i avaluació de competèn

Consultes laborals

Consultes laborals més freqüents. Si no la trobes, pregunta'ns

Convenis Col·lectius

Consulta el teu Conveni Col·lectiu sectorial, territorial o d'empresa


CONVENI CONSULTORES ? CCOO ES PLANTA: FINS AQUÍ HEM ARRIBAT

Els Fons europeus no poden servir per mantenir la precarietat al sector de les TIC

Com sabem, tenim un conveni col·lectiu sectorial que és en gran part un "retalla i enganxa" de l'Estatut dels Treballadors, i que es troba en el vagó de cua a nivell europeu en termes de salaris i condicions laborals col·lectives al sector TIC, només superat per Grècia. L'actual Conveni compta amb 9 categories professionals per sota del salari mínim interprofessional, que podrien arribar a 11 l'any vinent (d'un total de 26). A més, les empreses del sector utilitzen el Conveni sense complexos per fer dumping en sectors com Contact, Oficines i Despatxos, entre d'altres.


Intervenció de Ramón González en el Parlament de Catalunya sobre l´ocupació del sector turístic


Principi d´acord en l´ERO de Banc Sabadell que afectarà 1.380 persones

El 100% de la representació sindical ha subscrit el preacord.

La pressió de tota la plantilla en les mobilitzacions dels últims dies i la feina de la part sindical a la taula han possibilitat un moviment d'última hora per part de la Direcció per a poder assolir aquest principi d'acord in extremis.


Banc Sabadell: Última setmana i l'empresa segueix immòbil

L'èxit de les dues jornades de vaga de la setmana passada hauria de ser un punt d'inflexió en la negociació d'aquest ERO. Però lamentablement s'està lluny que la Direcció mostri una mica de voluntat d'arribar a un acord, i segueix instal·lada en un escenari surrealista que no aventura per res un acord. Si continua en aquest tancament, les concentracions d'aquesta tarda només seran el preludi d'una nova jornada de vaga i concentracions el proper divendres dia 15.

Banco Sabadell: Última semana y la empresa sigue inmóvil

>> Si continua en aquest tancament, les concentracions d'aquesta tarda només seran el preludi d'una nova jornada de vaga i concentracions el proper divendres dia 15.

>> Si continúa en esta cerrazón, las concentraciones de esta tarde sólo serán el preludio de una nueva jornada de huelga y concentraciones el próximo viernes día 15.


Conveni d´assegurances i mútues ? comunicat 08/10/21 ? núm. 23

Tenim acord en el Conveni d´Assegurances i Mútues: Hi haurà reducció de la jornada màxima anual

El 8 d'octubre s'ha tornat a reunir el Grup de Treball del Conveni Col·lectiu d'Assegurances i Mútues i s'ha arribat a un acord sobre la totalitat de les matèries que integren el Conveni Col·lectiu Sectorial


Conveni d\'Enginyeries - comunicació núm.10

NOVES PROPOSTES SOBRE TAULA SALARIAL, TELETREBALL I CLASSIFICACIÓ PROFESSIONAL

A la reunió de la taula negociadora celebrada el 6 d'octubre, CCOO i UGT van presentar la seva Proposta d’Augment salarial per al 2021, consistent en un 0,9 % des del nivell més baix partint d'una base de 14.000 euros per al nivell 8 i eliminant el nivell 9, tal com figurava a la plataforma de negociacions. Des de CCOO no hem volgut plantejar pujada salarial més enllà de l'any en curs fins conèixer què durada li donarem al Conveni objecte de negociacions fins saber el contingut que es va a modificar.