Info SALUT LABORAL 03/19

Informació d'interès sindical: 

  • Toxicitat Tickets compra: orientacions per a l?actuació sindical 
  • Psicosocials: Pautes per l?acció sindical 
  • Contingències comuns: supressió del règim col·laboració de les Empreses en la gestió del de la Seguretat Social 
  • Se suspèn el Bonus per baixa sinistralitat en les empreses, fins a la seva revisió en 2019. 
  • CAMPANYES CCOO: Reconeixement MALALTIES PROFESSIONALS en les cambreres de pisos Els teus DRETS, la millor MEDICINA - Tus DERECHOS, la mejor MEDICINA Campanya CONSUM DE FÀRMACS en cambreres de pis per pal·liar el dolor


AIXÍ NO! CCOO no signa l'acord a DIA

Mesures traumàtiques, presses injustificades, falta de plans concrets, indeterminació. Encara que CCOO ha aconseguit, gràcies a diverses jornades de mobilització i, sobretot, a la reeixida vaga que va protagonitzar la plantilla, que l'empresa introduís millores en el text, l'obstinació de DIA d'aplicar mesures traumàtiques impedeix que el sindicat subscrigui l'acord.

>> Comunicat AIXÍ NO! - ¡ASÍ NO! en pdf.

GRÀCIES A TOTES I A TOTS - SEGUIREM TREBALLANT


CONSTITUÏDA LA TAULA NEGOCIADORA DEL CONVENI DE DROGUERIES, HERBORISTERIES I PERFUMERIES D'ÀMBIT ESTATAL

El 18 de març de 2019 hem constituït la taula negociadora del conveni, CCOO com a sindicat majoritari presentarem en breu a la Taula de Negociació, a les altres organitzacions sindicals i a la Patronal, una plataforma de les propostes que estem elaborant amb les persones treballadores del Sector de Drogueria, Herboristeries i Perfumeries, que considerem imprescindibles i amb les quals pretenem millorar les condicions de treball i els salaris de l'actual conveni. 


Els propers 19 i 20 de març coincidint amb la Junta d'accionistes de l'empresa i la paralització de les negociacions de l'ERO

CCOO convoca vaga i noves concentracions davant DIA per la greu incertesa en el futur

Coincidint amb la Junta d'accionistes de DIA, CCOO convoca per al proper 19 de març una nova concentració a Barcelona (c/Rocafort, 39-41, de 12 a 14 hores) i per al dimecres 20, una jornada de vaga parcial en dos torns (de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores). CCOO intensifica les mobilitzacions davant la manifesta intenció de DIA de paralitzar la negociació, cancel·lant la reunió prevista pel 19; en no passar informació i reduint les seves pròpies propostes.

>> 19 de març - concentració a Barcelona davant la tenda de c/Rocafort, 39-41 de 12 a 14 hores.

>> 20 de maç - VAGA de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores.


Concentracions a #GRANOLLERS i #GIRONA 13/03/19

#ADiaNoHiSobraNingú #EnDiaNoSobraNadie


La plantilla de DIA anirà a la vaga el proper 20 de març de 10:00 a 12:00 i de 17:00 a 19:00 en tots els centres de treball.

Mediació en el SIMA: DIA vol que hi hagi vaga

CCOO i l'empresa DIA s'han reunit aquest matí en la Fundació SIMA (SERVICIO Interconfederal de Mediación y Arbitraje) per evitar que els terminis legals condicionin la negociació. L'empresa ha negat qualsevol possibilitat d'acord. 

>> La plantilla de DIA anirà a la vaga el proper 20 de març de 10:00 a 12:00 i de 17:00 a 19:00 en tots els centres de treball.