GRUP PAU I SOLIDARITAT

Pau i Solidaritat per a tots els immigrants

Avui a Catalunya més de 200.000 persones viuen en una situació irregular. Veure comunicat en pdf SETEMBRE 2004


Per a Catalunya 2004-2005

IV Conveni Col·lectiu Autonòmic de Catalunya d'Empreses de Treball Temporal

El present Conveni Col·lectiu regula les relacions de treball entre les Empreses de Treball Temporal i el seu personal depenent, en l’àmbit de Catalunya, tant si executa les seves funcions de forma directa a l’empresa de treball temporal com si els presta a una empresa usuària.


OODD Catalunya

CCOO signa un principi d’acord del Conveni d’Oficines i Despatxos de Catalunya

COMFIA-CCOO valora molt positivament aquest principi d’acord especialment perquè recupera la clàusula de revisió salarial, assegurant així el poder adquisitiu i també perquè inclou el plus per treball nocturn, així com una adequació de les categories professionals que donen resposta a noves realitats cada cop més presents en les activitats del sector.


Conveni d’Assegurances

CCOO signa un principi d'acord del Conveni Col·lectiu

Comunicat núm. 6 - 27 de juliol de 2004 CCOO signa un principi d'acord del Conveni Col•lectiu del Sector d'Entitats d'Assegurances i Mútues d'Accidents de Treball i Malalties Professionals.


ESTALVI.-

El Tribunal Constitucional dóna la raó a CCOO

El Tribunal Constitucional dóna la raó a CCOO davant la demanda presentada a Caixa Insular de Canàries: Els drets derivats de la data d'ingrés en l'empresa no poden ser diferents per raó del tipus de contracte, tampoc a l'efecte de Previsió Social Complementària.


ESTALVI.-

L’Audiència Nacional nega a CIC el dret a estar a la mesa del Conveni

L'Audiència Nacional ratifica la composició de la Mesa del Conveni de Caixes d'Estalvis i declara que el conglomerat de sindicats suposadament coalitzats en CIC (entre ells el SEC) no tenen dret a formar part de la mateixa