Inici de les mobilitzacions a l’empresa ATOS ORIGIN a Catalunya amb una concentració de més de 100 delegats

CCOO es concentra davant ATOS ORIGIN per denunciar la política salarial discriminatòria i arbitrària que practica

Més de 100 representants sindicals s’han concentrat davant la seu d’ATOS, la Federació de Serveis Financers i Administratius de CCOO Catalunya (COMFIA-CCOO) denuncia que l’empresa ATOS ORIGIN practica una política laboral respecte al salari variable de manera discriminatòria i arbitrària, pactant acords individuals amb els treballadors quan li convé. COMFIA-CCOO exigeix un canvi en la postura de la empresa i s’assegui a negociar amb la representació sindical.


Mobilitzacions a l’empresa ATOS ORIGIN a Catalunya els dijous 12, 19 i 26 de gener

CCOO convoca concentracions davant l’empresa ATOS ORIGIN perquè practica una política salarial discriminatòria i arbitrà

La secció sindical de COMFIA-CCOO a ATOS inicia aquesta setmana una campanya d’actuacions amb les convocatòries de concentracions de representants sindicals davant la seu de ATOS ORIGIN al centre comercial de Glòries -Av. Diagonal, 210-218, els matins dels dijous dia 12, 19 i 26 d’aquest mes de gener.


GRUP PAU I SOLIDARITAT

Quan consumim també decidim 'comerç just, una alternativa ètica'

Veure comunicat en pdf DESEMBRE 2005


PLA DE FORMACIÓ INTERSECTORIAL CATALUNYA 2005

NOUS CURSOS.- La formació és al teu abast. Aprofita-la!

Els CURSOS del Pla Intersectorial COMFIA 2005 >> Cursos PERÍODE GENER-MARÇ 2006 >> ANNEX 1. Per emplenar i enviar >> FITXA D'INSCRIPCIÓ Per fer la sol·licitud de cursos emplena la Fitxa d’Inscripció i l’Annex 1. que s’adjunten i lliura-ho a una de les adreces següents:


SENTÈNCIA HISTÒRICA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL

El sindicat pot utilitzar el correu electrònic de les empreses

El Tribunal Constitucional ha estimat el recurs de CCOO i ha dictat una sentència que avala l’ús sindical del correu electrònic de les empreses, amb la condició que no pertorbi l’activitat normal de les companyies, ni comporti cap cost addicional per a aquestes. Així, la Sala segona del Tribunal Constitucional anul•la la sentència de la Sala civil del Tribunal Suprem, que havia donat la raó a l’empresa en el cas del Grup BBVA.


25 de Novembre: Dia Internacional contra la violència de Gènere

Ens hi va la vida

La violència contra les dones és la manifestació més brutal de les relacions de poder desiguals que existeixen entre homes i dones.