CCOO valora la campanya d´estiu al Garraf positivament, però reivindica un canvi de model turístic

CCOO valora la campaña de verano en el Garraf positivamente, pero reivindica un cambio de modelo turístico

A pesar de la reducción del paro, hay una transformación decidida y urgente del sector

- - - - - - -

Tot i la reducció de l’atur, cal una transformació decidida i urgent del sector


Principi d´acord en l´ERO de Banc Sabadell que afectarà 1.380 persones

El 100% de la representació sindical ha subscrit el preacord.

La pressió de tota la plantilla en les mobilitzacions dels últims dies i la feina de la part sindical a la taula han possibilitat un moviment d'última hora per part de la Direcció per a poder assolir aquest principi d'acord in extremis.


Banc Sabadell: Última setmana i l'empresa segueix immòbil

L'èxit de les dues jornades de vaga de la setmana passada hauria de ser un punt d'inflexió en la negociació d'aquest ERO. Però lamentablement s'està lluny que la Direcció mostri una mica de voluntat d'arribar a un acord, i segueix instal·lada en un escenari surrealista que no aventura per res un acord. Si continua en aquest tancament, les concentracions d'aquesta tarda només seran el preludi d'una nova jornada de vaga i concentracions el proper divendres dia 15.

Banco Sabadell: Última semana y la empresa sigue inmóvil

>> Si continua en aquest tancament, les concentracions d'aquesta tarda només seran el preludi d'una nova jornada de vaga i concentracions el proper divendres dia 15.

>> Si continúa en esta cerrazón, las concentraciones de esta tarde sólo serán el preludio de una nueva jornada de huelga y concentraciones el próximo viernes día 15.


Conveni d´assegurances i mútues ? comunicat 08/10/21 ? núm. 23

Tenim acord en el Conveni d´Assegurances i Mútues: Hi haurà reducció de la jornada màxima anual

El 8 d'octubre s'ha tornat a reunir el Grup de Treball del Conveni Col·lectiu d'Assegurances i Mútues i s'ha arribat a un acord sobre la totalitat de les matèries que integren el Conveni Col·lectiu Sectorial


Conveni d\'Enginyeries - comunicació núm.10

NOVES PROPOSTES SOBRE TAULA SALARIAL, TELETREBALL I CLASSIFICACIÓ PROFESSIONAL

A la reunió de la taula negociadora celebrada el 6 d'octubre, CCOO i UGT van presentar la seva Proposta d’Augment salarial per al 2021, consistent en un 0,9 % des del nivell més baix partint d'una base de 14.000 euros per al nivell 8 i eliminant el nivell 9, tal com figurava a la plataforma de negociacions. Des de CCOO no hem volgut plantejar pujada salarial més enllà de l'any en curs fins conèixer què durada li donarem al Conveni objecte de negociacions fins saber el contingut que es va a modificar.


Cal una transformació decidida i urgent del sector turístic

CCOO valora la campanya turística d´estiu al Baix Llobregat

El Consell Comarcal del Baix Llobregat acaba de fer públiques les dades sobre l’ocupació hotelera a aquesta comarca durant els mesos d’estiu.