CCOO inicia una campanya per denunciar la precarietat i les càrregues de treball extremes al sector Comerç a Catalunya

La temporalitat i, sobretot, la parcialitat, defineixen les condicions de treball del sector Comerç. Un sector considerat essencial durant la pandèmia amb un gran nombre de convenis bloquejats i les plantilles dels quals suporten durant els últims mesos de l'any unes càrregues extremes de treball.


Arrel del debat que promou l´Ajuntament sobre l´obertura en diumenges i festius

CCOO rebutja imposicions i aposta per la concertació i el diàleg al debat sobre l´ampliació dels horaris comercials a Vilanova i la Geltrú

El 29 de novembre es va presentar un estudi sobre l’ampliació d’horaris comercials a Vilanova i la Geltrú. Les entitats assistents (entre d’aquestes, CCOO) no hem tingut accés al document, però es va apuntar com a conclusió que la mesura podria resultar rendible.


CONVENI SECTOR TIC COMUNICAT núm. 4/2021 30/11/2021

Punt d´inflexió a la negociació del Conveni de Consultoria i Estudis de Mercat

En la reunió del 30 de novembre de negociació del conveni de Consultoria i estudis de mercat, CCOO i UGT hem presentat una proposta de redactat amb la voluntat de tancar un acord i renovar el conveni abans del pròxim 31 de gener.


EN MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL PER L´ELIMINACIÓ DE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES #25N

Jornada federal 3 de desembre. PROU VIOLÈNCIES JA!

Jornada federal presencial i telemática adreçades a les delegades i delegats de CCOO: com podem intervindra i fem front a les diferents violències masclistes.


Coincidint amb el dia del Black Friday

CCOO reprèn la campanya per fer front a la precarietat i manca de personal davant la desenfrenada activitat que torna a viure el comerç

Per CCOO la continua activitat que es genera en el comerç per captar més compres sota el reclam del Black Friday, campanyes de Nadal i Reis, les rebaixes, les segones rebaixes, la recerca d’obrir més festius i diumenges i altres ofertes i descomptes sostingudes a llarg de l'any, suposen unes conseqüències negatives laborals i personals, així com pel consum i per la pròpia qualitat en el servei que ofereixen les persones treballadores del sector.


Conveni Hostaleria Catalunya - Comunicat 01 - 24/11/21

Iniciem les negociacions del nostre conveni d\'hostaleria

Dimarts 23 de novembre s'ha constituït la mesa negociadora per al Conveni Interprovincial d'Hostaleria i Turisme de Catalunya. Com a preàmbul es va exposar les línies generals de les nostres reivindicacions.

- - - -

El martes 23 de noviembre se ha constituido la mesa negociadora para el Convenio Interprovincial de Hostelería y Turismo de Catalunya. Como preámbulo se expuso las líneas generales de nuestras reivindicaciones.