Desastre Informàtic - BBVA Catalunya

Concentració a Badalona


Dijous, 10 de novembre, delegats i delegades de CCOO ens vam concentrar davant de l’oficina de Badalona-Francesc Layret.

Com ja havíem fet en les 3 concentracions anteriors (Lleida, Barcelona i Terrassa), a primera hora vam participar en una assemblea amb les companyes i companys de l’oficina per explicar la nostra acció i compartir les moltes experiències que ens està fent viure aquest desastre informàtic.


Abans de la concentració vam visitar també les altres oficines de Badalona, així com la de Sant Adrià de Besós. En total, han estat 8 oficines de particulars, 2 CBC i una oficina d’empreses, on hem pogut confirmar, en viu i en directe, les raons que justifiquen sobradament aquesta campanya de CCOO.

Desconeixem si la direcció del banc respondrà positivament a alguna de les qüestions que hem plantejat. Si no és així, mantindrem el programa d’accions de la nostra campanya.

Com ja havíem anunciat, la setmana vinent us farem arribar una entrevista protagonitzada pel Sr. Olalla, cap de Tecnologia i Operacions del BBVA. Això serà abans de la propera concentració.

Seguim treballant, seguirem informant.

11 de novembre de 2011

llegir Comunicat en pdf
llegir full a la clientela en pdf

 



Algunos Iconos extraídos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY