Pressi贸 - BBVA Catalunya

Plan Oportunidad BANKIA: els professionals de BBVA no som voltors


A la darrera 聯p铆ldora de particulares聰 enviada a tota la xarxa comercial el dilluns 7 d'octubre , a la p脿gina 5 figuren diverses iniciatives en la relaci贸 al proper tancament de 208 oficines de Bankia a Catalunya. A m茅s de bustiades publicit脿ries i d'altres, n'hi ha una que s'anomena textualment Gesti贸n a 聯pie de calle聰: captaci贸n de nuevos clientes.


pdf
print
pmail

Per les informacions rebudes de diversos companys i companyes, hem sabut que aquesta gesti贸n s'est脿 traduint, en algunes Zones, en l'enviament d'empleats del BBVA per a repartir fulletons i material publicitari  a la porta de les oficines de Bankia. La iniciativa 茅s responsabilitat del director comercial de la Territorial de Catalunya, sr. Jaume Batlle.

CCOO considerem aquesta inciativa completament lamentable i inadmisible.

Com entitat, el BBVA, que diu competir en la primera divisi贸 de la lliga financera mundial, no pot adoptar conductes impr貌pies que posen en dubte l'猫tica professional.

Com a empleats del BBVA, 茅s un escarni que la nostra activitat professional consisteixi  en fer de voltors davant oficines d'entitats amb dificultats; en molts casos, aquests clients ja venen per iniciativa pr貌pia a les oficines del BBVA.

Com a treballadors i treballadores del sector financer, aquest comportament 茅s insultant amb companys i companyes que estan passant una situaci贸 traum脿tica. i que pot provocar situacions violentes que posin en perill la seva integritat.

Qu猫 passar脿 si la Caixa, o el Sabadell, o el Santander, tenen algun directiu amb tanta imaginaci贸 ?  Farem torns davant les oficines?

Traslladat a RRHH el problema i la voluntat de CCOO d'eliminar aquesta iniciativa tan miserable, RRHH es limita a recordar-nos que la realitzaci贸 d'aquesta activitat 聯professional聰 茅s volunt脿ria.

L'煤nic beneficiari d'una iniciativa que perjudica la imatge del BBVA i la dignitat professional  dels seus treballadors podria ser el seu responsable. Un responsable que no es veur脿 fectat per la retallada de l'AVE del 2013. I el seu AVE 茅s 50 o 70 vegades el de les persones que vol que vagin a repartir els fulletons.

Per tant, CCOO exigim la retirada de la iniciativa i recomanem que us negueu a participar en aquesta gesti贸n a 聯pie de calle聰. No podem perdre els valors ni posar en perill la nostra integritat. En cas d'insist猫ncia per part d'algun responsable, demaneu que la instrucci贸 es comuniqui per escrit, i ens reenvieu l'escrit o el correu a CCOO (bbvacat@comfia.ccoo.es), per a que puguem emprendre les accions oportunes.

Seguim treballant, seguirem informant.

Catalunya, 10 d'octubre de 2013


 


Algunos Iconos extra铆dos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY