Campanya Desastre Informàtic - BBVA Catalunya

Comença la campanya


Tal com us anunciàvem la setmana passada, CCOO posem en marxa una campanya d’activitats, amb una significativa dimensió pública, per reclamar solucions al desastre informàtic que fa molts mesos patim tant nosaltres com la clientela.

Aquesta campanya consistirà inicialment en:

  • Concentracions de grups de delegats i delegades de CCOO a la porta d’unes quantes oficines capçaleres de CBC, amb una durada aproximada de dues hores. Prèviament, visitarem tant l’oficina capçalera com totes les depenents que puguem abans de l’hora de començar la concentració. Les concentracions les anirem realitzant al llarg de les properes setmanes.
  • Repartiment a la clientela d’aquestes oficines d’un full informatiu, deixant clar que també nosaltres, els treballadors i treballadores del BBVA, som víctimes de les incidències i errors que estan patint els clients. Així, a més de donar unes explicacions que el banc no ha tingut a bé oferir, intentarem que la clientela entengui on recauen les responsabilitats, conegui el sobresforç de la plantilla i no culpabilitzi les persones que treballem al BBVA.
  • Altres iniciatives de les que informarem un cop realitzades. Ho preferim així, no perquè ens preocupi que el banc estigui avisat, sinò per garantir que, en aquest cas, la informació correspondrà a coses que haurem fet, i no només a projectes.

Us anirem tenint al corrent de la marxa d’aquestes activitats, bàsicament amb informació gràfica. També us enviarem el full explicatiu a la clientela, per a coneixement general.

Confiem en tenir el vostre suport i comprensió en aquesta campanya, que vol contribuir a que el banc es prengui seriosament la recerca de solucions a problemes que tots i totes patim reiteradament.

Seguim treballant, seguirem informant.

29 de Setembre de 2011

llegir Comunicat en pdf



Algunos Iconos extraídos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY