Archivado en Comunicats

Aprovació dels permisos individuals de formació 2002-2003

08 02 04 Aprovació de tots els PIF demanats pels empleats del Banc Sabadell. (PDF:Cat. / Cast.)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail


Aprovació dels permisos individuals de formació 2002-2003


Aprovació de tots els PIF demanatsA tots els companys que van demanar l’autorització al banc i van presentar a la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo (abans FORCEM) la sol·licitud a la convocatòria d’ajudes de permisos individuals de formació (PIF) per al curs 2002-2003, els ha estat aprovada.Pots demanar fins a 200 hores per als teus estudisFonamentalment, aquests permisos són perquè els empleats i les empleades puguin gaudir fins a un màxim de 200 hores de la seva jornada laboral per dedicar-les als seus estudis (es requereix que els estudis tinguin una titulació oficial i siguin de caràcter presencial) i que les seves retribucions no siguin minvades. Per no perjudicar el banc, aquest percebrà la quantitat corresponent als salaris i les cotitzacions de la seguretat social per les hores que siguin aprovades en els PIF.

Recentment també hi ha unes quantes companyes que estan interessades en els PIF per al curs 2003-2004. Fins ara, malauradament, encara no ha sortit la convocatòria d’ajudes per als PIF de l’actual curs. Tan bon punt es faci pública aquesta convocatòria ho farem saber a tota la plantilla i, especialment, als qui ens demanin informació sobre aquests permisos. Mentrestant, podeu consultar a la nostra pàgina web (en l’apartat anomenat “acció sindical”, on diu “formació”) tot el que hem publicat sobre aquesta qüestió i sobre les condicions necessàries que han de complir els estudis i els treballadors per tal de poder sol·licitar el PIF.El banc també sol·licita ajudes a la Fundación TripartitaEl Banc Sabadell també demana ajudes a la Fundación Tripartita per a la formació que ofereix als seus empleats. Per al pla de formació 2002-2003 li ha aprovat una ajuda de més de 600.000 euros.

Si necessites temps per estudiar, demana autorització al banc i sol·licita el PIF.


Sabadell, febrer de 2004

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es