El futur de Catalunya Banc s'adjudica al BBVA

La notícia de l'adjudicació de Catalunya Banc a BBVA suposa la incorporació d'aquesta entitat a un grup solvent i de forta implantació. La trajectòria que avui completa Catalunya Banc ha estat possible gràcies a la talla professional, l'esforç i dedicació de la plantilla, que ha recorregut un duríssim camí. 


Neix la federació de Serveis CCOO

Els dies 14 i 15 de juliol s'ha celebrat a Madrid el Congrés estatal de fusió de les federacions COMFIA i FECOHT donant lloc a Serveis CCOO, una nova federació que agrupa 15 sectors entre els quals es troben el sector financer i els de comerç i hostaleria.  A Catalunya, el congrés constituent de la nova Federació de Serveis de CCOO de Catalunya es realitzarà el proper mes de setembre.


COMFIA-CCOO convoca una vaga de 24 hores en Grup MGO davant la crítica situació de la seva plantilla

Després de tres expedients de regulació d'ocupació consecutius, la situació laboral no ha millorat gens i Grup MGO continua sense pagar les nòmines endarrerides i incrementant la càrrega de treball, la qual cosa suposa un calvari per als seus treballadors i treballadores.


CCOO se moviliza en contra de la libertad de horarios comerciales aprobada por CiU y PP en el Ayuntamiento de Barcelona

La Federación de Comercio, Hostelería y Turismo (FECOHT) de CCOO está radicalmente en contra del acuerdo firmado entre CiU y PP del Ayuntamiento de Barcelona en relación a la libertad de horarios comerciales en julio y agosto en la ciudad .


CCOO us convida a participar als actes convocats al voltant del 28 de Juny, Dia Internacional de l?Orgull LGTB

CCOO us convida a participar als actes convocats al voltant del 28 de Juny, Dia Internacional de l?Orgull LGTB

Manifestació del 28 de juny, a les 18.30 h, a la plaça Universitat de Barcelona, on CCOO anirà amb pancarta pròpia.


Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat! RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA, JA!!

Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat! RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA, JA!!

Entitats, organitzacions i moviments socials han convocat la "Setmana de la Dignitat" del 23 al 28 de juny compromeses en què la ILP per instaurar una Renda Garantida de Ciutadania sigui aprovada pel Parlament, el més aviat possible, mantenint el contingut de la proposta.