CCOO guanya les eleccions sindicals a Bon Preu de Palafrugell

Després de quatre anys d'un gran treball, els empleats de Bon Preu donen la majoria a CCOO


Conveni d'Oficines i Despatxos de Catalunya

Publicació de l'increment salarial per al 2015.

En data 5 d'agost finalment s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'increment corresponent al 0,8% sobre les taules del 2014, fruit de l'acord signat en aquell llunyà 12 de juny. 

06-08-2015


El preacord redueix les extincions i contempla mesures voluntàries i homologació de les condicions laborals

CCOO i la resta de sindicats de CatalunyaBanc han arribat a un preacord en l'ERO de CATALUNYA BANC

CCOO i la resta de sindicats de la Representació Legal dels Treballadors de Catalunya Banc ha signat aquesta tarda un preacord amb la direcció del Banc per a dur a terme la reeestructuració promoguda pel BBVA.

31-07-2015


Contact Center

CCOO denuncia a TEYAME per pràctiques antisindicals i convoca concentracions davant la seva seu a Barcelona

CCOO denuncia a l'empresa TEYAME, del sector de Contact Center que realitza serveis a COFIDIS, AMPLIFON, BARCLAYS, BANC POPULAR I, BANKINTER i RACE, per pràctiques antisindicals per haver acomiadat a tres treballadores com a represàlia per presentar-se en la candidatura de CCOO en les eleccions sindicals realitzades a principis del mes de juliol.

31-07-2015

Concentracions convocades de 15:30 a 16 h.:

Davant la seu de TEYAME, Plaça Europa, 11 edificis Inbisa planta 11. 08908 L'Hospitalet de Llobregat (BCN)
dilluns 10/08/2015 
dijous 13/08/2015 
dilluns 17/08/2015 


Denúncia d'insults en el marc d'una protesta del 2013

CCOO es felicita per l'absolució davant la querella presentada pel Grup HOTUSA contra un treballador

El Jutjat Penal núm. 20 de la Ciutat de la Justícia ha elevat sentència que desestima la querella de 12.000 euros que el magnat de l'imperi hoteler HOTUSA Amancio López Seijas reclamava al treballador Sergio A. per insults. Per a CCOO la sentència constata que el denunciant no tenia proves documentals i per tant el resultat no podia ser més que l'absolució, ja que en cap moment va haver-hi una conducta il·legal per part dels manifestants.

31-07-2015


Més d?un 80% de seguiment

Èxit de la vaga de la plantilla de CatalunyaCaixa

La jornada de vaga convocada avui dimecres, 29 de juliol, per CCOO i la resta de sindicats que integren la Representació Legal dels Treballadors de CatalunyaCaixa, ha estat un èxit rotund, amb un seguiment de més del 80% a oficines i serveis centrals.

29-07-2015


Destacades

28 d'Abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball

Aquest any es compleix el 20è aniversari del naixement de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals. Una llei que pràcticament no ha sofert l'envestida de les reformes laborals i que, per tant, ens segueix garantint uns drets bàsics per a la nostra salut en el treball.


50è aniversari de CCOO de Catalunya

El 20 de novembre del 2014, Comissions Obreres de Catalunya celebrarà el seu 50è aniversari. Cinquanta anys defensant un sindicalisme de classe i nacional, compromès amb els treballadors i treballadores i amb el nostre país.

-------
El 20 de noviembre del 2014, Comisiones Obreras de Catalunya celebrará su 50 aniversario. Cincuanta años defendiendo un sindicalismo de clase y nacional, comprometido con los trabajadores y trabajadoras y con nuestro país. 


CCOO Serveis signa l'acord d'Hostaleria de Catalunya que s'aplicarà en el període 2014-2016

El 22 de setembre es va signar el nou acord que contempla increment salarial per als propers tres anys.