Negociació del Conveni de Banca

L'AEB HA DE SORTIR DE LA COVA

L'AEB ha tornat a les seves posicions de màxims en la reunió d'avui de la Mesa del Conveni. Sembla que no ha escoltat res del que s'ha treballat i discutit en aquests mesos. Tornen a plantejar passar de salari fix a variable les pagues de beneficis, suprimir l'antiguitat i ampliar la mobilitat geogràfica a 50 kms. Lluny de buscar l'espai d'un acord al què semblaven acostar-se, ara opten per recomençar la negociació. CCOO i tots els sindicats ja els hem respost clarament: el Conveni que volen, i en el qual insisteixen, NO ÉS POSSIBLE.

25-11-2015


Col.lectivitats

CCOO recupera i defensa els teus drets!

L'acció sindical desenvolupada per CCOO aconsegueix acabar amb un nivell retributiu il·legal i aconsegueix, en l'àmbit estatal, increments salarials molt superiors als pactats per UGT a Catalunya.

24-11-2015


Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

#25N: NO a les violències masclistes

CCOO organitza, s'uneix i dóna suport a la campanya del moviment feminista contra les violències masclistes. Violències que s'exerceixen contra les dones només pel fet de ser dones en el conjunt dels àmbits de les relacions. >> MANIFEST 25N CCOO de Catalunya -llegir +

22-11-2015


Estalvi

COM EL GALL D'INDI DE NADAL, ENS DONEN IMMUNITAT FINS AL 31 DESEMBRE

CCOO ho té clar, el conveni segueix vigent fins juliol de 2016

22-11-2015


Nou Acord entre els sindicats CCOO i UGT i La Roca Village

CCOO signem l'acord social que millora la qualitat laboral per als 1.600 treballadors i treballadores de La Roca Village

CCOO, UGT i La Roca Village han signat la renovació de l'acord del Conveni social per als treballadors del Village, que serà efectiu a partir de l'1 de gener de 2016 i fins al 31 de desembre de 2018.

20-11-2015


Negociació col.lectiva BANCA

ES HORA DE CONCRETAR

Des de l'inici de la negociació del Conveni de Banca, CCOO venim advertint que la seva continuïtat està en perill per culpa de la Reforma Laboral i per l'actitud de l'AEB d'identificar modernització amb retallada de drets salarials i de condicions de treball.

19-11-2015


Destacades

RESCATAR LES PERSONES, COMBATRE LES DESIGUALTATS


Conveni Col·lectiu Oficines i Despatxos de Catalunya

>> OODD Increment salarial any 2015


50è aniversari de CCOO de Catalunya

El 20 de novembre del 2014, Comissions Obreres de Catalunya celebrarà el seu 50è aniversari. Cinquanta anys defensant un sindicalisme de classe i nacional, compromès amb els treballadors i treballadores i amb el nostre país.

-------
El 20 de noviembre del 2014, Comisiones Obreras de Catalunya celebrará su 50 aniversario. Cincuanta años defendiendo un sindicalismo de clase y nacional, comprometido con los trabajadores y trabajadoras y con nuestro país. 


CCOO Serveis signa l'acord d'Hostaleria de Catalunya que s'aplicarà en el període 2014-2016

El 22 de setembre es va signar el nou acord que contempla increment salarial per als propers tres anys.