Les federacions de FECOHT i COMFIA, de CCOO de Catalunya ens hem fusionat sota el lema?Més persones, millor sindicat?

Hem constituït la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya

El dimecres 17 de setembre hem constituït la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya com a resultat de la fusió de la Federació de Comerç, Hostaleria I Turisme (FECOHT) i la Federació de Serveis Financers i Administratius (COMFIA). Així doncs des d?ara a Serveis de CCOO estem junts en la mateixa federació els sectors de Comerç, Supermercats, Grans magatzems, Banca, Estalvi, entitats financeres, Hostaleria, Col·lectivitats, restaurants i bars, Turisme, Joc, Assegurances, Mútues, TIC, Contact Center, Enginyeries, ETT, Oficines i Despatxos, Gestories, Empreses de serveis, ITV, ONG, associacions... entre altres.

19-09-2014


Sota el lema "Més persones, millor sindicat"

Es constitueix la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya

Demà dimecres 17 de setembre es constituirà la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya com a resultat de la fusió de la Federació de Comerç, Hostaleria I Turisme (FECOHT) i la Federació de Serveis Financers i Administratius (COMFIA). Quedant així agrupats en la mateixa federació els sectors de Comerç, Supermercats, Grans magatzems, Banca, Estalvi, entitats financeres, Hostaleria, Col·lectivitats, restaurants i bars, Turisme, Joc, Assegurances, Mútues, TIC, Contact Center, Enginyeries, ETT, Oficines i Despatxos, Gestories, Empreses de serveis, ITV, ONG, associacions... entre altres.


CCOO denuncia els acomiadaments de Sogeti Espanya perquè vulneren els drets fonamentals de les treballadores

CCOO denuncia que Sogeti Espanya, companyia multinacional del Grup Capgemini en el sector TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), ha acomiadat a 4 companyes entre les quals es troba  una embarassada amb baixa per risc en l'embaràs i amb reducció de jornada per cura de menor, una delegada sindical de CCOO i una altra companya amb reducció de jornada per a la cura de menor.

08-09-2014

CONCENTRACIÓ davant SOGETI

Dimarts, 9 de setembre de 13.30 a 14.30 hores

Av. Diagonal, 67 - Barcelona


Breu guia sobre les implicacions més destacades RD 625/2014

RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES

El Govern va aprovar al mes de juliol el RD 625/2014, que va entrar en vigor l'1 de setembre, i que introdueix canvis en la gestió i control dels processos d'incapacitat temporal durant els primers 365 dies.   

Mentrestant, per la seva part, la reforma de la llei de mútues es troba en tràmit parlamentari.

07-09-2014


El futur de Catalunya Banc s'adjudica al BBVA

La notícia de l'adjudicació de Catalunya Banc a BBVA suposa la incorporació d'aquesta entitat a un grup solvent i de forta implantació. La trajectòria que avui completa Catalunya Banc ha estat possible gràcies a la talla professional, l'esforç i dedicació de la plantilla, que ha recorregut un duríssim camí. 

22-07-2014


Neix la federació de Serveis CCOO

Els dies 14 i 15 de juliol s'ha celebrat a Madrid el Congrés estatal de fusió de les federacions COMFIA i FECOHT donant lloc a Serveis CCOO, una nova federació que agrupa 15 sectors entre els quals es troben el sector financer i els de comerç i hostaleria.  A Catalunya, el congrés constituent de la nova Federació de Serveis de CCOO de Catalunya es realitzarà el proper mes de setembre.

16-07-2014