CCOO desconvoca la VAGA i concentracions davant BLANCO perquè s'arriba a un preacord

La matinada del 18 d'abril la part social i la patronal ha arribat a un preacord davant l'ERO, per la qual cosa porta a desconvocar la VAGA i concentracions previstes per dilluns 20 a Tarragona i a Barcelona.

>> El preacord; cliqueu aquí.


18 d'abril, dia d'acció global contra erl TTIP

No al TTIP!

CCOO i les organitzacions de la campanya contra el TTIP han convocat una manifestació el proper 18 d'abril, a les 17 h, davant de la seu de la Comissió Europea a Barcelona, al Passeig de Gràcia, 90. >> Cartell de la manifestació

17-04-2015


Salari en espêcie

EL SALARI EN ESPÈCIE EN LA DECLARACIÓ DE RENDA 2014 (1)- (2).

Com en els darrers anys publiquem aquest full sobre com tractar el salari en espècie a la declaració de renda.

15-04-2015


Negociació Conveni

EL CONVENI EN L'ENFORCALL.

La patronal de banca torna a insistir en el seu discurs neoliberal i de desregulació de les condicions laborals del sector. Perquè no se'ns oblidi, resumim: cal modernitzar el sector, adaptar-se als canvis, transformar el Conveni. Que es tradueix en suprimir els conceptes d'antiguitat i les pagues de beneficis, ampliar la mobilitat geogràfica al doble, suprimir els ascensos regulats, augmentar la flexibilitat en jornada, i un llarg etc. del mateix tenor.

15-04-2015


Negociació Conveni

EL CONVENI ÉS ENLAIRE.

La patronal d'estalvi segueix enrocada en el seu discurs neoliberal i de desregulació de les condicions laborals del sector. I, a més, recolza amb el seu silenci les maniobres de BANKIA per imposar la jornada partida. El rebuig sindical a ambdues postures és unànime, però no es veu ànim de rectificació en les empreses, confiades ?com ens diuen- en la reforma laboral i el venciment del Conveni.

14-04-2015


Negociació Colectiva

La patronal ACERCO BLOQUEJA la negociació del conveni.

L'actitud de la patronal en la reunió del conveni ens fa pensar que han renunciat a negociar el conveni de Catalunya a causa que ja s'està negociant un conveni a nivell estatal.

14-04-2015