Dimecres 24 de febrer de 17:30 a 18:30 davant la seu de Caixabank a l'Av. Diagonal, 621-629

Per un conveni col·lectiu de caixes JUST!

Estimat company, estimada companya,

Com ja sabràs, la negociació del conveni col·lectiu de caixes, que regula les nostres condicions de treball (salari, jornada, promoció, etc.), es troba en un punt de total estancament. La patronal pretén, amb una plataforma més pròpia de l'època feudal que de l'actualitat, aprofitar les successives reformes laborals que s'han anat succeint en els darrers anys per reduir i fer desaparèixer unes condicions i drets laborals conquerits durant dècades.


Queda desconvocada la concentració prevista pel dimecres 24 de febrer davant la botiga del Carrer Cururulla, 9 de Barcelona

La fermesa dels treballadors i treballadores de CCOO aconsegueix que Shana Shop rectifiqui i readmeti els companys i companyes acomiadades

Shana Shop va acomiadar a vuit companyes i companys abans de realitzar-se el preavís d'eleccions sindicals. CCOO hem intervingut i resolt favorablement aquest conflicte iniciat  aquest mateix mes de febrer per Shana Shop, empresa del comerç tèxtil amb 15 botigues a la província de Barcelona.


Vagues convocades per als propers dies 2, 3 i 4 de març

CCOO convoca més vagues al Grup ALN per exigir el pagament dels endarreriments

Les empreses ALN Mediació i ALN Telemarketing, que donen servei en diverses campanyes d'atenció al client de CaixaBank, Barclays, Banc Popular, Planeta; estan incomplint amb el pagament dels endarreriments i salaris, abonament de les despeses dels comercials que estan avançant de la seva butxaca i altres incompliments amb els més de 300 treballadors i treballadores de plantilla. 


L'Ajuntament de Barcelona proposa que els comerços obrin només 5 diumenges a l'estiu

CCOO i UGT valoren positiu que l'Ajuntament de Barcelona coincideixi amb la voluntat d'avançar cap a un canvi de model dels horaris comercials

Amb l'arribada de l'actual govern municipal, CCOO i UGT li van demanar la revisió de l'actual decret d'obertura de diumenges a l'estiu perquè consideren que després de dos anys s'ha demostrat que no crea ocupació, perjudica greument a les persones treballadores en el seu dret de conciliar la vida personal i laboral, alhora que la majoria dels comerços no augmenten les vendes i per tant molts d'ells ni obren. 


CCOO continua les mobilitzacions davant Caprabo per exigir que aturi la imposició unilateral de trasllats i modificació d'horaris

Divendres que ve dia 19 de febrer de 12:00 hores a 13:30 hores, CCOO Serveis Catalunya ha convocat una nova concentració en les portes de la botiga de Caprabo situat en Passeig Valldaura, núm. 218-220 de Barcelona, per exigir a la direcció de l'empresa que aturi l'aplicació de l'expedient de canvi de condicions laborals de 350 treballadores i treballadors, afectant directament als horaris i dificultant la conciliació de la vida laboral i familiar.


Amb tu! CCOO Serveis guanyem les eleccions sindicals i ens situem com a primera força a Catalunya

Tu ho has fet possible!

Les persones treballadores ens legitimem amb el vot. Més de 68.000 persones ens han donat la seva confiança i reconeixement al escollir 4.797 representants per aquests propers 4 anys. Prop de 3.000 processos electorals, han fet possible que més de 240.000 treballadors i treballadores dels sectors: financer, administratiu, tècnic, comerç i hostaleria hagin decidit el futur laboral amb el seu vot i han escollit a CCOO com el sindicat que millor les representa.