Arxivat a Comunicats, Salari, beneficis socials

Aplicació del conveni de banca de 2010 a Banc Sabadell

L'alta direcció ja ha estat compensada, ara cal que compensi també totes les persones

10-02-11 L'alta direcció ja ha estat compensada, ara cal que compensi també totes les persones que treballem al grup, persones que amb el seu esforç diari han col·laborat directament en la consecució de totes les fites que ha assolit el banc a 2010. Per tot això li sol·licitem el pagament sense absorcions de la revisió de l'IPC, que és salari de 2010.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Untitled Document

(PDF: Cat)

Aplicació del conveni de banca de 2010


Transcrivim la carta que hem enviat avui al sotsdirector general, Xavier Vela:


"Fent servir els mateixos conceptes de la comunicació dels resultats de 2010 publicada en el Canal BS, és cert que malgrat un entorn advers, ple d'incerteses i en unes condicions de mercat desfavorables, els resultats obtinguts per Banc Sabadell en l'exercici anterior són d'un benefici net de 380 milions d'euros, la qual cosa palesa un creixement sòlid del volum del negoci, de clients, tant particulars com d'empreses, i un augment de la solvència. A més a més, durant l'any passat s'ha fet l'adquisició del Banco Guipuzcoano i la creació del Sabadell United Bank.

Paral·lelament i segons les dades publicades en l'informe anual de govern corporatiu, l'alta direcció ha vist augmentats la seva composició i la seva retribució de 2010 en una mitjana de 14.000 euros (4,25%) per membre, entenem que en compensació pels esforços que ha fet per aconseguir les fites abans esmentades.
Aquest any, l'aplicació del CCB significa un increment de l'1%, per la desviació de l'IPC de 2010, dels conceptes salarials de conveni. Tenint en compte que, com han publicat en el Canal BS i a l'espera de la signatura del nou conveni, a 2011 no hi haurà cap pagament a compte ni cap augment en els complements salarials voluntaris i en els targets, creiem que, com a pàl·lid reflex del que s'ha fet amb l'alta direcció, aquesta revisió de l'IPC de 2010 s'ha de aplicar sense absorcions a tots els empleats del Sabadell.

Afortunadament Banc Sabadell es manté en una posició forta, sòlida i solvent en el sector, gràcies al gran treball dels seus empleats. L'alta direcció ja ha estat compensada, ara cal que compensi també totes les persones que treballem al grup, persones que amb el seu esforç diari han col·laborat directament en la consecució de totes les fites que ha assolit el banc a 2010. Per tot això li sol·licitem el pagament sense absorcions de la revisió de l'IPC, que és salari de 2010."

 

Febrer de 2011

 

 


Informa't

Sindicat, és Comissions Obreres en el sector del comerç, financer, administratiu, de les TIC, Hostaleria, Telemàrqueting, Oficines, Turisme ...Llegir més


Segeuix-nos en Telegram

On estem


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es