Conveni Hostaleria Catalunya

Presentem la plataforma i els punts que destaquem CCOO

El dimarts 28 de gener de 2020 va tenir lloc la segona reunió de negociació del conveni col·lectiu interprovincial del sector de la indústria d'hostaleria i turisme de Catalunya, després que s'iniciés, el passat 26 de novembre, aquest procés de negociació, amb la constitució de la comissió negociadora.


CCOO denuncia que GATE GOURMET vol deixar sense garanties ni drets laborals a la meitat de la seva plantilla

CCOO ha manifestat, en diverses reunions a Gate Gourmet, que pressuposar una subrogació sense que Newrest reconegui la seva obligació deixaria a més de 50 persones sense drets ni garanties, ni laborals ni indemnitzatòries i abocant-les a afrontar llargs processos judicials per rescabalar els seus drets.


Plenari

Plenari del Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis de Terres de Lleida

El 16 de gener, va tenir lloc a la seu de CCOO de les Terres de Lleida, el plenari anual del Sindicat Intercomarcal de Serveis de Lleida. Hi estaven convocats una vintena de delegats i delegades, i la reunió es va fer amb l’objectiu de repassar tot allò que ha succeït durant l’any en aquest sector.


AUGMENTA EL PERMIS PER NAIXEMENT A 12 SETMANES

Des de l’1 de gener de 2020 el permís per naixement i cura del menor ha augmentat a 12 setmanes per al progenitor diferent a la mare biològica.


Fins el 20 de desembre de 2019

Campanya de recollida de joguines 2019: "Cap nen i nena sense joguina"

Cal destacar que en la campanya de recollida de joguines no s'acceptaran joguines sexistes o que fomentin la violència.

XAS Xarxa d

Iniciem les negociacions del nostre conveni d´Hostaleria

El dimarts 26 de novembre es va constituir la taula negociadora per al Conveni Interprovincial d'Hostaleria i Turisme de Catalunya, com a preàmbul i previ a la presentació detallada de la nostra plataforma es va exposar les línies generals de les nostres reivindicacions.