Si estic en un ERTO puc fer o he de fer FORMACIÓ?

És recomanable que ens formem de manera contínua per millorar la nostra ocupabilitat, també si estem afectats per un ERTO. Referent a això, has de distingir dos tipus de FORMACIÓ:

Formació OBLIGATÒRIA - Formació VOLUNTÀRIA


ARTÍCLE A EQUIMOX MAGAZINE 17/05/20

CONTACT CENTER.- Preocupació i acomiadaments als centres d´atenció telefònica de Barcelona

Preocupación y despidos en los centros de atención telefónica de Barcelona

Preocupació i acomiadaments als centres d’atenció telefònica de Barcelona

Erik Carrión, responsable de contact center de CCOO Serveis Catalunya en l'article a EQUINOX MAGAZINE - 17 de maig de 2020 per Leslie Singla 

Origen: https://www.equinoxmagazine.fr/2020/05/17/call-center/

 

 


CCOO denuncia la situació injusta i discriminatòria de les persones treballadores fixes discontinues

Des de CCOO demanem un mateix tracte i no discriminació per a aquests col·lectius.

Desde CCOO pedimos un igual trato y no discriminación para estos colectivos.


Has de saber que ... Debes saber que...

Està prohibit realitzar hores extres durant un ERTO

Està prohibit realitzar hores extres durant un ERTO

Mentre una empresa està en un ERTO la Llei prohibeix expressament la realització d'hores extres, hores complementàries i prolongacions de jornada; podent dur a sancions a l'empresa.

- - - - - - - -

Está prohibido realizar horas extras durante un ERTE

Mientras una empresa está en un ERTE la Ley prohíbe expresamente la realización de horas extras, horas complementarias y prolongaciones de jornada; pudiendo llevar a sanciones a la empresa.


CCOO exigeix respostes, de present i de futur, per a les persones treballadores del sector turístic

ASSEMBLEA VIRTUAL CCOO 29/04/20 i Girona FM - 04/05/20 - Josep M. Montalban - Secretari general S.I. Serveis CCOO Comarques Gironines.


Denunciem que no s´estan atenent les reclamacions. Entre 70.000 (SEPE) i 244.000 (SOC) persones encara no han cobrat les prestacions per ERTO

CCOO de Catalunya reclama la màxima agilitat en el pagament de les prestacions

Les dades de persones registrades a l’atur i de l’afiliació a la Seguretat Social publicades el 5 de maig traslladen un escenari de precarietat creixent al mercat de treball. Les declaracions del Departament de Treball, que estima en 244.000 les persones afectades per Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) que no han vist reconeguda la seva prestació, i de 300.000 si s’inclou altra casuística (fixos discontinus, temporals i treball domèstic), contrasten amb el 90% de tramitació de prestacions que facilita el SEPE-Servicio Público de Empleo Estatal (que suposaria que queden entre 70 i 126.000 respectivament). Aquesta incongruència en les dades és de lamentar, especialment quan la prioritat ara són les persones i del que es tracta és de dimensionar la resposta extraordinària que s’ha de donar per garantir que ningú es quedi enrere i pugui cobrar la prestació que li toca.