Formació i Orientació

Formació, orientació i avaluació de competèn

Consultes laborals

Consultes laborals més freqüents. Si no la trobes, pregunta'ns

Convenis Col·lectius

Consulta el teu Conveni Col·lectiu sectorial, territorial o d'empresa


CCOO demanem a les patronals del comerç que el diumenge 24 de desembre es tanqui a les 18 hores

CCOO ha demanat a les patronals del comerç de Catalunya un petit reconeixement a les persones treballadores per l'esforç davant l'augment del ritme de treball  que ha realitzat amb l'obertura continuada en el mes de desembre, concretament demanem que el darrer diumenge que es pot obrir, el 24 de desembre, es tanqui els centres de treball a les 18 hores, donat que aquest dia té una simbologia especial al compartir el sopar amb les persones més properes


Varies sentències judicials i la Inspecció de Treball donen la raó a CCOO i obliguen a Clarel a rectificar i respectar els drets de la seva plantilla

CCOO continua les mobilitzacions davant Clarel per reclamar un treball amb condicions dignes

El 15 de desembre CCOO realitzarà noves concentracions de les treballadores i treballadors de Clarel a Sabadell, Girona, Lleida i Tarragona per reclamar més ocupació i hores de treball per poder fer front a les mancances de personal i de respecte a les jornades de les persones treballadores que en molts casos estan soles en les botigues, mancances que en les properes dates es faran més evidents davant el previsible increment de vendes.

CONCENTRACIONS DIVENDRES 15/12 de 12 a 13h CLAREL: 
Sabadell, C/ Duran i Sors, 4.
Girona, Ctra. De Barcelona, 34
Lleida, Pi Maragall, 10
Tarragona, Gobernador González,22


El proper 14 de desembre CCOO iniciarà una acció reivindicativa davant diverses zones comercials de Catalunya

CCOO demana a les empreses, a la Inspecció de Treball i a la clientela que respecti les condicions de treball del comerç davant les properes campanyes

Davant l'increment de la contractació en el sector del comerç per fer front a l'augment de vendes a Nadal i rebaixes, CCOO fa una crida al consum responsable i combatre la precarietat de les condicions contractuals i laborals. CCOO exigeix a les empreses i a la Inspecció del Treball que garanteixin les condicions de treball i el dret a la conciliació personal i laboral de les plantilles del sector. Alhora CCOO fa una crida a la ciutadania per un consum responsable dintre dels horaris comercials perquè les persones treballadores puguin conciliar.

En aquestes setmanes que es fa més visible MÉS QUE MAI  aquestes realitats CCOO realitzarà el proper dijous 14 de desembre de 12 a 13 hores una acció reivindicativa davant les següents zones comercials:

Barcelona, Avinguda del Portal de l'Àngel 
Salt (Girona), Centre comercial Espai Gironès
Lleida, Carrer Major i Carrer Sant Antoni. eix comercial.

>> Gràcies per comparar abans de les 21 hores -pdf català i castellà-


CCOO té en marxa la campanya Cos sí, cosa no, contra la cosificació de les dones i la discriminació

CCOO denuncia a Inspecció de Treball la cadena Hooters per discriminació sexista en les ofertes laborals davant la recent obertura a Castelldefels

CCOO de Catalunya, mitjançant la seva Federació de Serveis, ha denunciat a Inspecció de Treball que investigui les característiques de les ofertes laborals de la cadena HOOTERS davant la seva obertura a Castelldefels. La cadena Hooters és molt coneguda als EUA  amb el sobrenom de breastaurant ( restaurant de les mamelles) i ha iniciat la seva activitat a Castelldefels el passat 17 de novembre. La cadena, molt polèmica i acusada de tracte sexista a les seves treballadores, es vanaglòria d?oferir beguda i menjar mitjançant cambreres en shorts i bons escots.


CCOO aconsegueix un acord amb LIDL i desconvoca les concentracions davant les botigues previstes a 14 províncies

A última hora CCOO, juntament amb el suport dels treballadors i treballadores, ha aconseguit un acord amb la direcció de LIDL, en la que s'ha signat un compromís perquè els treballadors i treballadores acabin l'any dins dels paràmetres que marca el conveni, implementant el sistema pel qual els quadrants horaris siguin respectats amb independència de la productivitat.


21D - Permisos retribuïts i no recuperables

Drets dels treballadors i treballadores davant les eleccions del 21 de desembre

CCOO de Catalunya i CCOO Serveis Catalunya hem editat un full informatiu, en català i castellà, que recull els drets dels treballadors i les treballadores davant les eleccions al Parlament de Catalunya del dijous 21 de desembre.
- - - - - - - - -
CCOO de Catalunya y CCOO Serveis Catalunya hemos editado una hoja informativa, en catalán y castellano, que recoge los derechos de los trabajadores y las trabajadoras de cara las eleccions al Parlament de Catalunya del jueves 21 de diciembre.

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 21 DE DESEMBRE DE 2017
Comunicat PERMISOS RETRIBUÏTS I NO RECUPERABLES 21D
>> CCOO Serveis Catalunya -català i castellà, en pdf-
>> CCOO de Catalunya - català i castellà, en pdf-