Archivado en Negociacion Colectiva, Huelga, Convocatorias, Comunicados convenio

Setmana de lluita a les TIC

Cibermobilitzacions del 20 al 22 de juny i ATURADA DE DUES HORES el dijous 23 per un conveni de consultoria just.

Cibermovilizaciones del 20 al 22 de junio y PARO DE DOS HORAS el 23 por un convenio de consultoría justo


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) ,


pdf print pmail

CCOO i la UGT us convoquem a una setmana de lluita en el sector:

3 dies de cibermobilitzacions i una vaga de 2 hores el proper 23 de juny per exigir la retirada de les propostes inacceptables que la Asociación de Empresas de Consultoría (AEC), patronal del sector, ha portat a la mesa de negociació del conveni.

 

La cibermobilitzacions estan programades per als dies 20, 21 i 22 de juny, com a pas previ necessari perquè els clients de les consultores siguin conscients de les condicions laborals que pretenen aplicar-nos a les persones que els presten el servei. Però la situació de bloqueig actual requereix d'alguna cosa més, ÉS HORA DE PARAR!

 

El proper 23 de juny, ANEM A LA VAGA. Per això, us convoquem a una aturada parcial de 2 hores al final de cada torn de treball. És el moment de dir-li a la patronal JA N’HI HA PROU de precaritzar les nostres condicions laborals.

 

NO PERMETREM JORNADES MARATONIANES DE 12 HORES DIÀRIES.

 

NO PERMETREM SALARIS DE 14.000€

 

NO PERMETREM CANVIS D'HORARI A LA CARTA

 

Volem un conveni just, d'acord amb la realitat del sector. En el que es reparteixin proporcionalment les ingents quantitats de beneficis que les empreses estan obtenint gràcies al nostre esforç i compromís diari.

 

No t’ho pensis més, el proper dijous 23 de juny tens una cita ineludible per poder brindar un futur al sector de consultoria. NO POTS FALTAR-HI!

 

AQUESTA VEGADA ENS HAURAN D’ESCOLTAR

 

Recorda que pots continuar contribuint al fet que retirin la seva proposta signant aquesta petició en "Change.org" https://bit.ly/NOPrecaryTIC, t'hi apuntes?

I no oblidis donar màxima difusió en xarxes socials #ConvenioTICdigno #NoPrecaryTIC

 

CCOO ÉS EL TEU SINDICAT ARA MÉS QUE MAI. AFILIA'T

 

Cibermovilizaciones del 20 al 22 de junio y PARO DE DOS HORAS el 23 por un convenio de consultoría justo

CCOO y la UGT os convocamos a una semana de lucha en el sector: 3 días de cibermovilizaciones y una huelga de 2 horas el próximo 23 de junio, para exigir la retirada de las propuestas inaceptables que la Asociación de Empresas de Consultoría (AEC), patronal del sector, ha llevado a la mesa de negociación del convenio.

La cibermovilizaciones están programadas para los días 20, 21 y 22 de junio, como paso previo necesario para que los clientes de las consultoras sean conscientes de las condiciones laborales que pretenden aplicarnos a las personas que les prestamos el servicio. Pero la situación de bloqueo actual requiere de algo más, ¡ES HORA DE PARAR!

El próximo 23 de junio, NOS VAMOS A LA HUELGA. Por ello, os convocamos a una parada parcial de 2 horas, al final de cada turno de trabajo. Es el momento de decirle a la patronal BASTA YA de precarizar nuestras condiciones laborales.

NO VAMOS A PERMITIR JORNADAS MARATONIANAS DE 12 HORAS DIARIAS.

NO VAMOS A PERMITIR SALARIOS DE 14.000€.

NO VAMOS A PERMITIR CAMBIOS DE HORARIO A VUESTRO ANTOJO.

Queremos un convenio justo, acorde a la realidad del sector. En el que se repartan proporcionalmente las ingentes cantidades de beneficios que las empresas están obteniendo gracias a nuestro esfuerzo y compromiso diario.

No lo pienses más, el próximo jueves, 23 de junio, tienes una cita ineludible para poder brindar un futuro al sector de consultoría. ¡NO PUEDES FALTAR!

ESTA VEZ NOS VAN A ESCUCHAR

Recuerda que puedes continuar contribuyendo a que retiren su propuesta firmando esta petición en "Change.org" https://bit.ly/NOPrecaryTIC, ¿te apuntas?

Y no olvides dar máxima difusión en redes sociales #ConvenioTICdigno #NoPrecaryTIC

CCOO ES TU SINDICATO AHORA MÁS QUE NUNCA

 


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es