Formació i Orientació

Formació, orientació i avaluació de competèn

Consultes laborals

Consultes laborals més freqüents. Si no la trobes, pregunta'ns

Convenis Col·lectius

Consulta el teu Conveni Col·lectiu sectorial, territorial o d'empresa


Negociació col.lectiva BANCA

ES HORA DE CONCRETAR

Des de l'inici de la negociació del Conveni de Banca, CCOO venim advertint que la seva continuïtat està en perill per culpa de la Reforma Laboral i per l'actitud de l'AEB d'identificar modernització amb retallada de drets salarials i de condicions de treball.


Negociació col.lectiva ESTALVI

L'ACARL MANTÉ L'AMENAÇA DEL 20N ENCARA QUE RENÚNCIA A SUPRIMIR PAGUES

En la reunió d'avui dijous 12 de Novembre, després de les mobilitzacions de CCOO d'ahir davant la CECA, la patronal retira de la plataforma la desaparició de les pagues de beneficis.


Negociació Col.lectiva ESTALVI

Per un conveni sense retallades: CCOO MOBILITZA ALS SEUS DELEGATS I DELEGADES

AVUI, DIMECRES 11 DE NOVEMBRE, ELS DELEGATS I LES DELEGADES DE CCOO ENS HEM MANIFESTAT DAVANT LA SEU DE CECA MENTRE ES REUNIA EL SEU CONSELL D'ADMINISTRACIÓ


Jornada del 5 de novembre, Pati Llimona de Barcelona, organitzada per CCOO, UGT i UITA, es presenta el llibre "Las que limpian los hoteles"

CCOO reclama la dignitat del personal de pis del sector hoteler

Amb l'assistència de més de cent treballadores i treballadors del sector, el 5 de novembre, CCOO va realitzar una jornada, conjunta amb UGT i UITA (Unió Internacional de Treballadors de l'Alimentació), amb motiu de la segona edició de la Setmana d'acció mundial per la dignitat del personal de pis al sector hoteler, que es fa del 4 a l'11 de novembre. 

>> Aquest llibre es pot adquirir a través dels llocs web del seu patrocinador www.albasud.org i de l?editorial www.icariaeditorial.com
>> Galeria fotogràfica de la Jornada "Las que limpian los hoteles"


sector d'hostaleria

"Vint-i-vuit mil ocupacions depenen de l'inici del programa de vacances de l'IMSERSO"

CCOO recorda que són més d'un milió els pensionistes i jubilats i jubilades afectades i prop de 9 milions d'estades hoteleres.


Llibre: "Les que netegen els hotels", oportunitat per fer visible la precarietat, reivindicar dignitat i manifestar esperances de les cambreres de

CCOO organitza un acte el 5 de novembre a Barcelona dins de la Setmana d'Acció Mundial per al Personal de Pis

La UITA (Unió Internacional de Treballadors de l'Alimentació) ha organitzat la segona Setmana d'Acció Mundial per al Personal de Pis en el sector Hoteler del 4 a l'11 de novembre de 2015. Aquesta Setmana d'Acció Internacional representa un important pas en l'esforç de la UITA per fer publica la lluita del personal de pis d'hotels i exercir pressió sobre la indústria hotelera internacional perquè tractin amb respecte i dignitat a les treballadores i treballadors d'aquest sector.