Archivado en Publicaciones, Noticias, Formacion

CCOO PV organitza cursos intensius C1 i C2 de valencià


  • Durada: des del 4 de setembre al 21 d’octubre 2023.
  • Matrícula: des del dijous 1 de juny fins al 24 de juliol.
  • L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV organitza 2 cursos intensius de valencià, en modalitat teleformació, dirigits a la preparació de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià d’octubre. 

Este artículo se publicó originalmente en PAIS VALENCIANO (Servicios CCOO País Valencià) ,

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV organitza 2 cursos intensius dels nivells C1 i C2 de valencià, en modalitat teleformació, dirigits a la preparació de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià d’octubre (1r examen de C1 i C2 el 14 d’octubre https://jqcv.gva.es/va/calendari-proves).

Aquests cursos pretenen repassar de manera intensiva els continguts d’expressió oral, d’expressió escrita i de gramàtica, ortografia i lèxic necessaris segons les exigències del nivell. La metodologia utilitzada és teoricopràctica i està adaptada al models de prova oficials. Per al bon aprofitament del curs cal tenir els coneixements del nivell B1/B2 per al C1, i del C1 per al C2.

Durada i preu 

Durada dels cursos C1 i C2: del 4 de setembre al 21 d’octubre 2023. 

Modalitat: 'on line'. A través del nou campus de formació de llengües ‘TREBALLENGUA’ de CCOO PV.

Preu: persones afiliades 85 euros (curs complet); i persones no afiliades 135 euros (curs complet).

Inscripció i matrícula als cursos 

Des del dijous 1 de juny fins al 24 de juliol. 

Instruccions: 

1r- Ompli el formulari d’inscripció, fes clic en l’enllaç següent: https://www.pv.ccoo.es/cursvalencia

Fixa’t d’omplir correctament el teu correu electrònic, ja que les comunicacions seran a través d’aquest.

2n- Pagament: Una vegada omplida la inscripció, rebràs un correu electrònic amb el número de compte corrent on hauràs de fer la transferència segons la teua condició d’afiliat/ada (85 €) o no afiliat/ada (135 €). Indica en el concepte nom, cognoms i valencià C1 o valencià C2.

3r- Envia el teu justificant de pagament a opuv@pv.ccoo.es

4t- Si se t’admet al curs, abans del començament del curs, rebràs un correu amb les indicacions per poder entrar en la plataforma Treballengua.

Important:

Recorda matricular-te en els exàmens oficials, per fer-ho hauràs de sol·licitar cita els dies següents:

- Nivell C1, des de les 9 hores del dia 6 de juliol fins a les 9 hores del dia 10 de juliol de 2023 o fins que s’esgoten els torns.

- Nivell C2, des de les 10 hores del dia 6 de juliol fins a les 10 hores del dia 10 de juliol de 2023 o fins que s’esgoten els torns. https://jqcv.gva.es/es/matricula

Observacions:

· És imprescindible que hi haja un mínim d’alumnat perquè es puguen fer els cursos. Tant si no s’arriba al mínim, com si et quedes sense plaça se’t retornarien els diners.

· Les inscripcions i matriculacions que no seguisquen el procediment, o incomplisquen algun dels requisits, seran anul·lades.

 

Per a qualsevol aclariment escriviu a:

Purín Morant 

opuv@pv.ccoo.es