Èxit rotund dels primers aturs parcials d'una hora

Telemàrqueting: per un conveni digne

La participació dels treballadors i treballadores en les aturades d'una hora que han tingut lloc els dies 14, 17 i 20 de maig ha estat tot un èxit.


Els Ciberdrets a l'empresa. Ponències en diferit

Les ponencies i el desenvolupament de la Jornada sobre els Ciberdrets a l'Empresa, a Barcelona el 24 de maig de 2004. Fitxers en Windows-Media


DILLUNS 17 DE MAIG.- Per segon cop, més del 90% dels treballadors i treballadores del sector de Telemàqueting realitzen aturades

CCOO valora molt positivament l’èxit de la segona jornada de vaga de Telemàrqueting

Nota de premsa emesa per la Federació de Serveis Financers i Administratius de CCOO de Catalunya (COMFIA-CCOO): Més del 90% dels treballadors i treballadores de les empreses de Telemàrqueting han secundat massivament l'atur convocat per a avui en el torn del matí, entre les 11 i les 12.


14 de maig s'inicien les aturades parcials

VAGA A TELEMÀRQUETING

NOTA DE PREMSA.- Més de 45.000 treballadors del sector estan convocats a mobilitzar-se per desbloquejar la negociació del III Conveni Col•lectiu que ja porta set mesos de negociació.


MOBILITZACIONS AL SECTOR DE TELEMÀRQUETING

Calendari de mobilitzacions de Maig

14 de maig.- 85% de participació a Catalunya Prou precarietat! Si tots i totes participem. ho podem aconseguir! Per un Conveni digne, MOBILITZA’T!


SESSIÓ PER A DELEGATS I DELEGADES

'El nou sistema de Formació a partir de 2004'

El dijous 13 de maig'04 a les 12 hores a la Sala d'Actes de la CONC a Via Laietana, 16 - Barcelona.