Arxivat a Salari, Comunicats conveni

conveni comerç girona

Signat el Conveni de Comerç de Girona

Avui 31 de juliol de 2019 CCOO hem signat el conveni col·lectiu de Comerç de Girona per als anys 2019 i 2020.


Este artículo se publicó originalmente en la página principal de CCOO-SERVICIOS (Federacion de Servicios Sindicato CCOO) , CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , GIRONA (Sindicat Intercomarcal de CCOO Serveis Comarques Gironines) , TARRAGONA (Serveis CCOO Tarragona) , LLEIDA (Serveis CCOO Terres de Lleida) , VOCC-CATC (Serveis CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central) , VORMAROS (Serveis CCOO Vallès Oriental - Maresme - Osona) , BLLAPAG (Serveis CCOO Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia - Garraf) , s.Comerç (Sectorial de Comerç CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmail

Les principals novetats són les següents:

Increment salarial:

Per a l'any 2019 serà d'un 2% sobre tots els conceptes retributius regulats en el conveni col·lectiu. Si l'IPC superés aquest increment operaria la clàusula de revisió salarial.

Per a l'any 2020 l'increment també serà del 2 %, distribuït de la següent manera: l'1,75 % s'aplicarà sobre tots els conceptes retributius del conveni i l'altre 0,25 %, d'increment sobre el salari brut anual, se sumarà íntegrament a la paga de fidelitat. Si l’IPC superés el 2 % operarà la clàusula de revisió salarial.

Grups professionals i àrees funcionals. Nivells retributius.

Per al personal ajudant de dependent (nivell VII) de les empreses que es dediquin a vendre productes elaborats o manufacturats que únicament els venen aquestes empreses o aquells punts de venda on només es ven una marca, únicament podran contractar ajudants per un període de 15 dies i transcorregut aquest període passarien al nivell retributiu de dependents i dependentes.

Valoració:

Hem acordat increments salarials en la línia dels acords generals de negociació col·lectiva, dins de l'estratègia sindical de recuperació salarial. A més, a la vigència del conveni, tots els nivells retributius estaran per sobre dels 14.000 euros.

Compromesos amb tu!


Informa't

Sindicat, és Comissions Obreres en el sector del comerç, financer, administratiu, de les TIC, Hostaleria, Telemàrqueting, Oficines, Turisme ...Llegir més


Segeuix-nos en Telegram

On estem


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es