MÚTUES

Reunió de delegats i delegades de Catalunya (Mútues)


El dia 3 de maig, es va realitzar la primera reunió de l'any, de la Comissió de Mútues de Catalunya desprès de la signatura del "Convenio Estatal de Seguros, Reaseguros y Mutuas". 

Este artículo se publicó originalmente en serveistecnics (Agrupació Serveis Tècnics Catalunya) ,
Desprès de la presentació es va passar a valorar la necessitat de continuar dins d´aquest conveni i també es va valorar el que s'ha aconseguit en la seva negociació.

Posteriorment es va parlar sobre la propera aprovació dels PPGGE (Presupostos Generals de l'Estata) i la seva afectació sobre les mútues. Segons notícies arribades es produirà un augment de l'1% sobre la massa salarial i hi haurà variacions respecte els criteris per la partida destinada a objectius.

Des del Sindicat es parlarà amb els partits polítics per intentar que s´obri una porta per poder negociar l'augment de l'1% entre altres coses.

També hem mantingut contacte amb el Director General de la DGOSS (Direcció General d'Ordenación de la Seguretat Social), amb qui es mantindran contactes periòdics.

Finalment es va dir que els treballadors de les mútues que van cobrar el IPC 2011, l'any 2012, han de solicitar la revisió d´aquesta abans del 30 de juny perquè no prescrigui, donat que el import d'aquest IPC 2011 es te que retornar.