CCOO convoca per a setmana santa vaga indefinida en la restauració de l'aeroport El Prat


El comitè d'empresa de Pansfood, restauració en l'aeroport de El Prat de Barcelona, ha convocat Vaga indefinida a partir del dissabte 24 de març, arran  que AENA hagi subhastat i dividit la concessió denominada Lot 22 amb l'únic propòsit de precaritzar les condicions laborals, una imposició que no respecta ni un sol acord dels existents fruit de la negociació sindical de molts anys.


Per a la representació sindical de CCOO en el comitè d'empresa se'ls "plantegen  moltes preguntes per resoldre que l'empresa sortint no ha exposat als Representants dels Treballadors: Amb quins criteris es reparteix el personal? Per què curiosament les persones amb reclamacions pels seus drets, són les que canvien d'empresa? Per què la majoria del col·lectiu de treballadors àrabs és traslladat?"

CCOO Serveis

RESTAURACIÓ EL PRAT.- Vaga indefinida a partir del dissabte 24 de març.
>> Més informació

Accions convocades:

  • Dissabte 24/03: de 12 a 13 hores, CONCENTRACIÓ a la Terminal 1 - Aeroport de Barcelona, zona d'arribades (La Plaça)
  • dimarts 3/04: d'11 a 13 hores, MANIFESTACIÓ des d'Av. Diagonal  / C/Bruc fins a la Delegació del Govern al carrer Mallorca (Barcelona)
  • dimecres 4/04: de 10 a 12 hores, CONCENTRACIÓ a la seu de l?empresa PANSFOOD, c/ Alcalde Barnils, s/n (Sant Cugat del Vallès).
  • dijous 5/04: d'11 a 13 hores, MANIFESTACIÓ des de Les Rambles (font de Canaletes) fins a la plaça de Sant Jaume (Barcelona).