CCOO guanya las Eleccions Sindicals a Leroy Merlin


Els treballadors i les treballadores de LEROY MERLIN de Badalona donen la majoria novament a CCOO i castiguen FETICO per signar del conveni de grans magatzems que rebaixa les condicions laborals.

El dia 6 d'agost, s'han celebrat les eleccions sindicals en el centre de treball de l'empresa LEROY MERLIN situat a Badalona (Centre Comercial Montigala).
 
Leroy Merlín ha estat la primera companyia a desenvolupar el concepte de gran superfície especialitzada en el condicionament de la llar. És pionera a Espanya en el desenvolupament de l'estil de vida (faci-ho vostè mateix) i ofereix a més els serveis i suport necessaris per a la realització de projectes en decoració, banys, cuines i jardins.

Des de la seva arribada a Espanya en 1989 ha crescut a un ritme mitjà de més de 2 establiments per any. En el 2012 55 tendes en tot el territori Español amb una superfície de venda per tenda entre 5.000 i 14.000 m2, amb 8.000 treballadors de plantilla en tota Espanya.
El Comitè de l'empresa quedarà conformat per 6 membres de CCOO, i 3 de FETICO.

Col.legi de Tècnics: CCOO obté 2 delegats, FETICO 1.

Col.legi d'especialistes: CCOO obté els 4 delegats, FETICO 2.

En aquests temps de crisis i amb un futur proper no gaire optimista, els treballadors i les treballadores amb el suport de la Federació Comercio, Hostaleria i Turisme de CCOO, seguiran en el camí marcat per defensar, de la millor manera possible, els interessos dels treballadors/as, així com en la lluita per aconseguir nous drets.

En la Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme de CCOO, pensem que han tornat a guanyar els treballadors i les treballadores demostrant què és el que volen i expressant que estan decebuts amb actuacions com la de FETICO que, amb la recent signatura del conveni de grans magatzems imposen als treballadors un augment de jornades, eliminació del pagament dels diumenges, salaris lligats a les vendes i congelacions salarials.