CCOO desconvoca la vaga dels dies 6 i 8 de desembre del comerç del tèxtil de Barcelona


Es manté, però, la convocatòria de vaga per altres dies de desembre.

La Federació de Comerç, Hostaleria i Turisme de CCOO de Catalunya ha adoptat la decisió de desconvocar la vaga dels dies 6 i 8 de desembre del comerç del tèxtil de Barcelona, després de valorar-se la possibilitat d'acord durant la setmana vinent. 

La patronal ha perseguit l'objectiu que el conveni col·lectiu perdi la seva vigència el proper dia 31 de desembre del 2013 per poder precaritzar les condicions de treball d'un sector ja de per si precari. 

Per aquest motiu, les condicions que ens imposaven per arribar a un acord han estat retallades de drets i de les condicions de treball. Malgrat això, aquesta última setmana, hi han hagut converses i veiem possible un acord després de la reunió  de la patronal del sector,el proper dijous 12 . 

Seguim treballant per impedir que el conveni perdi la seva vigència. Continuem  la campanya d'informació i mobilització així com amb la convocatòria de vaga per als festius d'obertura autoritzada 15 i 22 de desembre, que podria estendre's als dies 24 i 31 de desembre. 

Cortefiel, Furest, Conti, Venca, Mango, Desigual, Burberrys, Levi Strauss són algunes de les empreses afectades per aquest conveni, encara que no totes participen directament en la negociació.