COMFIA-CCOO exigeix el pagament dels salaris i altres diners que l’empresa Grupo MGO (servei de prevenció) deu des de 2011 a la plantilla


Els treballadors i treballadores a partir d’assemblees varen acordar realitzar concentracions davant els diferents centres que té l’empresa de servei de prevenció arreu de l’estat per exigir al Grupo MGO (Métodos, Gestión y Organización, S.A.) que saldi els deutes que té des de l’any 2011 amb la seva plantilla, 1.200 a tot l’estat. Deutes de nòmines, dietes, quilometratges... mentre que els treballadors segueixen realitzant la seva feina de visites, per la qual cosa estan pagant de les seves butxaques les despeses dels serveis de l’empresa.

El Grupo MGO porta molts mesos devent diners a les seves plantilles, d'una banda els deuen dietes i quilometratges des de 2011 i d'altra l’empresa retarda i fracciona el pagament de les nòmines des de l’any 2012, alhora que mantenen privilegis de la direcció.

COMFIA-CCOO denuncia també que el Grupo MGO menysprea els seus treballadors i treballadores no només pel deute dels salaris i altres diners, sinó que l’empresa no compleix amb els acords signats i a més a més aplica diferents convenis col·lectius a persones que realitzen la mateixa feina dins l’empresa.

Amb les mobilitzacions, per COMFIA-CCOO s’evidencia i es constata la irresponsable i mala gestió de l’actual direcció del Grupo MGO, que no només no té voluntat de diàleg i negociació sinó que no és capaç de cercar mecanismes de millora a fi de donar viabilitat a l’empresa i en el seu lloc vol culpabilitzar als treballadors i treballadores del futur de l’empresa.

A partir de les concentracions que venen realitzant els treballadors i treballadores cada dimarts davant una multitud de centres de treball d’arreu de l’estat, l’empresa per una banda segueix amb la seva posició tancada al diàleg, a la negociació i segueix amb l’actitud irresponsable de no complir amb acords arribats en el seu dia i s’hi afegeix per altra banda la reacció de l’empresa amb coaccions i amenaces de represàlies per aquelles persones que volen solucions i no silenciar ni amagar la situació que estan patint amb les condicions actuals en que treballen devent-los diners i amb la incertesa de futur dels seus llocs de treball.

COMFIA-CCOO catalunya

Els treballadors i treballadores del Grupo MGO es concentren davant dels seus centres de treball cada dimarts per denunciar la situació i exigir el pagament dels deutes.