Dimecres, 23 de gener, a partir de les 18'00h

MANIFESTACIÓ A BARCELONA EN DEFENSA DE L'OCUPACIÓ AL SECTOR FINANCER


La Federació de Serveis Financers i Administratius (COMFIA) de CCOO de Catalunya, junt a d'altres sindicats, ha convocat una manifestació a Barcelona per denunciar la destrucció d'ocupació al sector financer, especialment entitats intervingudes pel FROB: Bankia (6.000), NovaGalicia (2.508) i Banc de València (890). Tindrà lloc dimecres, 23 de gener, a partir de les 18'00h a la Delegació del Govern (c/Mallorca, 278), per acabar -cap a les 20'00h- davant del Banc d'Espanya (Plaça de Catalunya, 17).

Aquesta mobilització també es fa arreu de l'Estat, el mateix dia 23, a Madrid, València, Segovia, Avila, Logroño, Las Palmas.

Després de la destrucció de més de 35.000 llocs de treball i la injecció de més de 50.000 milions d'euros de capital públic, és a dir, pagats per tots i totes nosaltres mitjançant els impostos, les entitats financeres del nostre país pretenen acomiadar 20.000 persones més que passaran a engreixar les llistes de l'atur i reduint els serveis financers d'aquest país al volum de fa 30 anys.

CCOO denuncia que el cost de la reestructuració del sector financer recaigui als treballadors amb acomiadaments, als clients amb accions i preferents i a la ciutadania en general amb els seus impostos. Amb aquesta marxa es vol defensar l'ocupació al sector financer, exigir responsabilitats als gestors, supervisors, autoritats i empreses auditores i demanar que els diners públics serveixin per a reactivar l'economia real i no per especular ni acomiadar treballadors i treballadores.

COMFIA-CCOO Catalunya