NO ALS ACOMIADAMENTS!

COMFIA-CCOO exigeix al FROB que aturi la destrucció de milers de llocs de treball en el sector financer


COMFIA-CCOO exigeix que s’assumeixin responsabilitats per part dels gestors de les entitats i els supervisors del sector financer espanyol.

COMFIA-CCOO convoca, juntament amb la UGT, concentracions davant del Banc d'Espanya pel proper dia 27 desembre per protestar per la forma en que s'està duent a terme la reestructuració del sector financer. La concentració s’emmarca dins d'una mobilització a nivell estatal i que a Catalunya es produirà el dia 27 a les 13:00 hores iniciant-se davant el Banc d’Espanya per després concentrar-se davant Bankia i EVO Banco.

Amb aquesta acció COMFIA-CCOO vol denunciar la forma en la que s'està abordant la reestructuració del sector financer en el nostre país, reestructuració que està comportant la destrucció de milers i milers de llocs de treball (actualment portem ja uns 35.000 en tot l'Estat) i que no està servint per garantir el restabliment del crèdit a l'economia.

A més a més, es vol denunciar que el cost d'aquesta reestructuració l'està assumint la ciutadania, especialment els treballadors i clients de les entitats però que aquest fet no està comportant l'assumpció de responsabilitats per part dels gestors de les entitats i els supervisors del sector financer espanyol.

COMFIA-CCOO espera per tant, un canvi en la política del Govern i el FROB a l'hora d'abordar els processos de reestructuració de les entitats, especialment en el que fa referència a la reestructuració de les plantilles, produint-se aquesta, allà on sigui necessària, sense mesures traumàtiques i mitjançant acords amb la representació dels treballadors.

COMFIA-CCOO Catalunya

CONCENTRACIÓ del sector financer:
Dijous 27 de desembre - Inici a les 13 hores davant el Banc d'Espanya 
Plaça Catalunya, 17 - BARCELONA