El TSJC dona la raó als treballadors de les ITV i rectifica l’aplicació de la sentència sobre l'IPC previst del 2009


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en la seva capacitat d’aclarir conceptes o suplir qualsevol omissió, i rectificar els errors, ha acordat modificar el paràgraf dictat per aquesta sala en data 18 de Març que enterbolia la interpretació de la sentència favorable als interessos dels treballadors del sector de les ITV.

Reconeixent que on diu ...(salari base brut exceptuat el plus d’antiguitat)... ha de dir ...(salari brut exceptuat el plus d’antiguitat)...

Aquesta petita modificació no és poca cosa, ens al contrari, és la que clarifica que l’increment s’ha de fer sobre tots el conceptes salarials, i no solament sobre el salari base i l’antiguitat com ha sigut la doctrina marcada per la patronal del sector des de què es va fer pública la sentència.

Per tant a la propera nòmina del mes de juny les plantilles hauran de cobrar els endarreriments del tot l’any 2009 i l’actualització del 2010, d’aquells conceptes que no havien estat revaloritzats encara.

Des de COMFIA-CCOO també volem dir a la patronal del sector, que consolidi d’una vegada aquest increment en taules i normalitzem aquesta situació, que apart de creure que estem carregats de raó el jutjat ens han donat la raó dos cops.

Continuarem informant.

COMFIA-CCOO sectorial de Serveis Administratius i Tècnics de Catalunya