El dijous 23 començarà el calendari de mobilitzacions

CCOO convoca vagues i mobilitzacions contra els 451 acomiadaments a ComdataGroup (Digitex)


Digitex vol acomiadar a 451 persones treballadores a partir del 8 d’agost, arreu de l’estat, a Catalunya preten executar 169 acomiadaments entre les seus de Viladecans i Esplugues de Llobregat. CCOO junt a tots els sindicats presents a l’empresa, han convocat un calendari de mobilitzacions per denunciar aquesta desproporcionada mesura i aturar aquests acomiadaments.


Comdata (Digitex) empresa del sector de contact center dona servei d’atenció al client a Caixabank, Iberdrola, Telefònica, Gas Natural, entre altres.

El proper dijous 23 de juliol, coincidint amb taula de negociació, començarà aquest calendari de mobilitzacions amb una aturada de dues hores a cada torn de servei d’atenció telefònica (d’1 a 3 hores, de 10 a 12 hores i de 18 a 20 hores)

El divendres 24 es faran 3 hores d’aturada a cada torn (d’1 a 4 hores, de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores) i els dies 27 de juliol i 3 d’agost està convocada vaga de 24 hores si l’empresa no rectifica la seva pretensió.

A Catalunya les treballadores i treballadors estan convocats a la concentració, respectant les mesures de distanciament  i seguretat pertinents, que es realitzarà davant el centre de treball de Digitex a Viladecans, edifici Brasil, c/ Catalunya, 83.

CCOO Serveis Catalunya


Concentracions davant Digitex a Viladecans, edifici Brasil, c/ Catalunya, 83.