CCOO es manifesta en contra de l'ampliació horària per al personal fins a les 22:30 h que ha imposat H&M a Barcelona


CCOO ha convocat concentracions de treballadores i treballadors per dilluns proper 27 de juliol davant les botigues d'Hennes & Mauritz (H&M) de Portal de l'Àngel i Passeig de Gràcia de Barcelona per a mostrar el seu total desacord amb la mesura que unilateralment ha imposat la direcció d'H&M d'ampliar l'horari de sortida del personal fins les 22.30h.


CCOO entén que aquesta mesura afecta de manera negativa a la conciliació de la vida laboral i personal, comporta dificultats en l'accés als transports públics i pot comportar possibles riscos en la salut de les treballadores i treballadors.

Per altre part CCOO no entén que H&M imposi aquest tipus de mesura que empitjora les actuals condicions de treball quan té com objectiu ser la "Millor empresa ocupacional", havent signat el Pla d'Igualtat i havent realitzat l'avaluació de riscos psicosocials (mesures que, a priori, beneficien a les plantilles.

Davant aquestes mesures avui s'ha mantingut una reunió entre la direcció d'H&M i CCOO on s'ha arribat a un principi d'acord sobre la temporalitat d'aquest canvi d'horari aplicable fins fins el 26 de setembre.

CCOO ha plantejat mesures per a minimitzar l'impacte d'aquest nou horari amb propostes de rotació i compensació en temps per a les persones afectades. La direcció s'ha compromès a estudiar aquestes propostes.

CCOO espera poder arribar a un acord per solucionar un problema originat per l'actuació unilateral de la direcció, mentrestant es concentrarà davant les botigues afectades pel canvi d'horari del Portal de l'Àngel i Passeig de Gràcia, en contra de l'ampliació fins a les 22:30h.

CCOO Serveis Catalunya


Dilluns 27 de juliol de 2015 concentracions davant les botigues afectades:

11-12h Passeig de Gràcia, 9

12-13h Portal de l'Àngel, 20-22

13-14h Portal de l'Àngel, 9