Eleccions Sindicals

CCOO torna a guanyar les eleccions sindicals a SegurCaixa Adeslas de Barcelona.


El passat dijous 19 de febrer, es van celebrar eleccions sindicals a dos centres de SegurCaixa Adeslas de Barcelona.

El passat dijous 19 de febrer, es van celebrar eleccions sindicals a dos centres de SegurCaixa Adeslas de Barcelona: els serveis centrals del carrer Juan Gris, on s'escollia un comitè de 13 persones, i la delegació de Barcelona de Ronda Universitat, on s'escollia un comitè de 9. El resultat ha estat que els 22 delegats i delegades que han sortit escollits ho han fet per CCOO.
 
Les eleccions sindicals de fa 4 anys, quan es va produir la incorporació d'Adeslas a SegurCaixa, va suposar passar de 3 delegats i delegades a un comitè de 9 membres, tots per CCOO. Actualment amb la incorporació d'Aresa i amb la nova reestructuració que aquesta incorporació ha implicat, s'ha tornat a incrementar el nombre de delegats i delegades a escollir, passant d'un comitè de 9 a dos comitès de 13 i 9 respectivament. En total hem experimentat un increment net de 13 nous delegats i delegades.
 
Així, CCOO, a nivell de Catalunya, compta amb un total de 24 delegats i delegades: 22 corresponen a Barcelona, 1 delegat a Girona i un altre a Tarragona, que va ser escollit la setmana passada.
 
Actualment CCOO és el sindicat majoritari a l'empresa a nivell estatal, amb una representació del 64%, mentre que l'altre sindicat existent a l'empresa, UGT, té una representació del 32%.