CRIDA A LA PARTICIPACIÓ "Setmana de la Dignitat" Catalunya 23-28 de juny

Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat! RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA, JA!!


Entitats, organitzacions i moviments socials han convocat la "Setmana de la Dignitat" del 23 al 28 de juny compromeses en què la ILP per instaurar una Renda Garantida de Ciutadania sigui aprovada pel Parlament, el més aviat possible, mantenint el contingut de la proposta.

La Iniciativa legislativa Popular per l’establiment d’una Renda Garantida de Ciutadania està sent discutida en el Parlament de Catalunya en tràmit de Comissió. Aquesta ILP ha tingut el suport de 121.191 persones. 
Gran part 
d’aquestes signatures s’han recollit als centres de treball. 
    Les entitats i organitzacions que donem suport a la ILP estem organitzant la “Setmana de la Dignitat” amb un seguit d’accions per reclamar la ràpida aprovació de la Renda Garantida de Ciutadania que respecti la proposta original. 
      Pel que fa als centres de treball., totes les organitzacions sindicals sotasignants volem que el suport a la Renda Garantida de Ciutadania es faci de la manera més ampla i unitària possible. Demanem a les seccions sindicals i organismes unitaris de representació que acordin, d’acord amb el que sigui adequat a cada empresa i centre de treball algunes de les següents accions. 

       
      - difusió de la Crida a la participació i calendari d’accions de la Setmana de la Dignitat. 

      >> CRIDA A PARTICIPAR A LA “SETMANA DE LA DIGNITAT” CATALUNYA 23-28 DE JUNY
      >> LLAMAMIENTO A PARTICIPAR EN LA “SEMANA DE LA DIGNIDAD” CATALUNYA 23-28 DE JUNIO

      -Presa d’acords i publicació d’aquests en suport de la ràpida aprovació de la RGC d’acord amb la proposta de la ILP.
       
      Feu clic per veure:
      - el 
      Model de Comunicat per a les Seccions Sindicals i la Representació Unitària a les empreses i als centres de treball (en català)
      - el 
      Model de Comunicat per a les Seccions Sindicals i la Representació Unitària a les empreses i als centres de treball (en castellà)

        Enviament per correu electrònic a: 
          Presidència del Parlament presidencia@parlament.cat, Comissió Promotora ilprcg@gmail.com 
            - Publicació de fulls informatius unitaris en suport de la ILP de RGC. 
              - Celebració d’assemblees unitàries en suport de la ILP de RGC. 
                - Envieu-nos imatges de les accions que realitzeu. 
                  Les persones treballadores sabem que la Reforma Laboral ha provocat que per a molta gent un lloc de treball no sigui suficient per tenir uns ingressos dignes, vivim molt d’aprop el patiment de moltes persones que no tenen ingressos suficients per viure. El sistema de prestacions per atur i de protecció social és absolutament insuficient per una situació de crisi tant llarga com aquesta, les darreres reformes estan deixant a molta gent sense cap mena de protecció davant l’atur. L’establiment d’una Renda Garantida de Ciutadania també evitarà la pressió a la baixa dels salaris, beneficiant així als que mantenim la feina. És per totes aquestes raons que des de els centres de treball reclamen aquest nou dret, previst a l’Estatut vigent, que preserva la dignitat de les persones. 

                  CCOO Catalunya